به جای ۲۵ میلیون ۱۳۰ میلیون از من میخواهند؛ آیا شکایت کنم زمان بر میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۸ #02447754

با سلام
بنده آپارتمانی در سال ۹۶ از شخصی خریدم که ایشان بابت قراردادی با شرکت تعاونی تهاتر کرده بود و قرار دادی هم داشت بنده هم در مشاور املاک مبایعه نامه نوشتم و هم قرار داد ایشان در دفتر تعاونی مسکن و با مهر و امضای تعاونی به بنده منتقل شد قرار قیمت قطعی دارد و طبق قرارداد تعاونی باید آخر سال ۹۷ در ازای ۲۵ میلیون بایت تحویل آپارتمان را تحویل میداد که آماده نبود الان تعاونی اعلام کرده اپارتمان اماده است البته بدون انشعابات و به بنده گفتن علاوه بر ۲۵ میلیون باید حدود ۶۰ میلیون تومان دیگر بدی به دلیل تورم برای خرج پروژه و از طرفی چون قبلا اعلام کرده بودیم و ندادی باید حدود ۴۰ تا ۵۰ میلیون هم جریمه دیرکرد بدی این در حالی است که اساسا من این اپارتمان را قطعی خریدم و طبق قرار داد به تمام تعهدات خودم برای پرداخت عمل کردم از طرفی اونها باید جریمه تاخیر تحویل به من دهند الان یعنی به جای ۲۵ میلیون ۱۳۰ میلیون از من میخواهند آیا شکایت کنم زمان بر میشه؟ لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدون بررسی قرارداد شما با فروشنده و همینطور قرارداد فروشنده با شرکت تعاونی نمیتوان اظهارنظر دقیقی نمود ولی اگر تصمیمات شرکت تعاونی یا مصوبات آن در خصوص پرداختها و جرائم مربوطه با قوانین مصرح کشور تضاد و تعارض داشته باشد امکان ابطال و شکایت وجود دارد . بهتر است مدارک خود را به یک وکیل دادگستری نشان دهید یا از طریق بخش ارزیابی حقوقی اقدام فرمائید .

با سلام الزام به تحویل و تنظیم سند و انجام تعهدات را به طرفیت هر دو هم فروشنده هم تعاونی بخواهید اگر ثمن را کامل پرداخت کرده و تاریخ تنظیم سند و تحویل معلوم هست خسارت تاخیر در انجام تعهد را هم بخواهید شاید رسیدگی بدوی و تجدیدنظر زمان ببرد ولی به حق خود می رسید مگر اینکه بدانید با مصالحه به حق حود می رسید

سلام.این قبیل املاک که مربوط به تعاونی می باشد بایستی شرایط داخلی انها رعایت شود چرا که برای همه لازم الاتباع است.و شما میتوانید علیه فروشنده خود طرح دعوی کنید.