دعوای حقوقی الزام به ایفاء تعهد رو مطرح کنم یا مطالبه ثمن معامله بعلاوه خسارت در قرارداد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۲ #02433645

بنده خریدار سرقفلی مغازه ای بودم و قرار بوده فروشنده در بهمن امسال سرقفلی را به نام بنده بزند و فروشنده در مبایعه ذکر کرده که چنانچه رضایت مالک را نتوانم کسب نمایم در بهمن ۱۳۹۹ امسال مبلغ ملک را به روز به بنده پس میدهد هم اکنون فروشنده با اظهارنامه ای به بنده اعلام کرده نمیتوانم رضایت مالک را کسب کنم.
ضمنا اظهار نامه به مالک فرستاده و مالک جواب داده رضایت نمیدهد .
با توجه به این توضیحات بنده در سر رسید قرارداد چه نوع دادخواست حقوقی را تنظیم کنم؟
آیا دادخواست الزام به ایفاء تعهد رد میشه؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه در مبایعه نامه ذکر شده ک در صورت عدم جلب رضایت مالک مبلغ را عودت میدهد توصیه میشود دادخواست مطالبه وجه المعامله را دهید

سلام . دادخواست الزام به انجام تعهد با توجه به این نکته که شرط مورد نظر محقق شده و امکان کسب رضایت وجود ندارد امکان الزام ایشان به مفاد قرارداد که پرداخت مبلغ مورد نظر می باشد وجود دارد

باسلام باتوجه به اینکه در توافقنامه شما ذکرشده است اگر نتوانم اجازه مالک را اخذ کنم مبلغ ثمن را به نرخ روز پرداخت می نمایم بهتر است که دادخواست مطالبه ثمن به انضمام کلیه خسارات قانونی تنظیم نمایید.