میگن پرونده قضایی تشکیل میدیم و حسابتون رو مسدود میکنیم آیا میتونن همچین کاری بکنن؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۱۷ #02427046

با سلام. چند سال پیش واحد اپارتمانی را خریدیم. ساختمانی که هشت واحد داره و دو تای آن متعلق به من و فامیل نزدیک ماست. چون پولمون کم اومد اونو دادیم به مستاجر. تقریبا سه واحد اون صاحب خونه ها میشینن و بقیه واحدها در دست مستاجره. اون سه واحدی که صاحب خونه ها میشینن خودشون بدون هماهنگی با بقیه واحدها خودشون رو مدیر ساختمون کردن و پول شارژ واحد ها رو میگیرن و هر ماه به حساب یکی از اون سه نفر میره. میگن مستاجرها حق اظهار نظر در مورد مدیریت ندارند حتی با ما مالکان هم مشورت نکردن. ساختمانهای اطراف مبلغ شارژ ۵۰ تومن میگیرن. همه چیزشون مرتب. ساختمان ما ۸۰ میگیره و اکثرا کثیف و پر از گرد و خاک. آسانسور خراب میشه و ... ماهی یکبار یکی رو میارن تمییز میکنه. هر چند مدت هم میگن اینقدر پول بدین پمپ سوخت. آسانسور خراب شد. تانکر خریدیم. تا هفته بعد حتما علی الحساب۵۰۰ تومن بریزین بقیه اش رو هم بعد خرید میگیم بریزین. اعتراض هم میکنیم که فعلا دستمون خالیه. مگه نباید با پول شارژ ساختمان هزینه های ساختمان تامین بشه؟؟؟ میگیم با بقیه پول شارژ چیکار میکنین میگن پرونده قضایی تشکیل میدیم و حسابتون رو مسدود میکنیم. آیا میتونن همچین کاری بکنن؟ چند بار اینکارها رو انجام دادن و یا مستاجرها رو عوض کردن یا صاحبخونه ها رو فراری دادن. لازم به ذکر که واحد ما ۶ تا پارکینگ داره. یکی از همونها که خودشو مدیر کرده دو تا ماشین تو پارکینگ میزاشت که وقتی اعتراض کردیم الان هر سه تاشون باهامون لج شدن و میخوان پرونده قضایی برامون تشکیل بدن. چون هر سه تا با هم هستن یه استشهاد مینویسن سه تاشون امضا میکنن و میفتن به جون بقیه واحدها

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما نیز می توانید شکایت نمایید
مدیر می بایست صورت حساب هزینه ها را ارائه دهد

باسلام شمانیزمیتوانیدشکایت نمایید

با درود پس ازتشکیل جلسه نسبت به انتخاب مدیر اقدام نمایید.

پس از تشکبل جلسه مدیر را انتخاب بفرمائید

باسلام پس ازتشکیل جلسه نسبت به انتخاب مدیر اقدام نمایید.

باید صورتحساب دوره را به مالکین ارائه نمایند والا امکان شکایت برای شما وجود دارد . در ضمن چنانچه میدیریت افراد به تصویب نرسیده و دارای صورتجلسه مدیریت نباشند امکان خیانت در امانت نسبت به وجوه دریافتی نیز وجود دارد .

باسلام شمانیزمیتوانیدشکایت نماییدوهمچنین درصورت طرح دعواهمین اظهارات رادردفاعیاتتون مطرح نماییدنتیجه طبق نظر مقام قضایی تعیین خواهدشد