آیا مصرف مواد مخدر سوء پیشینه بهمراه دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۳۲۴ #02424586

سلام بنده در سال ۹۶ بدلیل مصرف مواد مخدر به مقدار ۱۰ گرم بازداشت و به ۷۴ ضربه شلاق و ۳۰۰ هزار تومان جریمه محکوم شدم. آیا در حال حاضر برای استخدام میتوانم گواهی عدم سو پیشینه دریافت کنم. سپاس

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : فرض سوال شما پاسخ منفی است / یعنی با توجه به موارد ذکر شده سوء پیشینه تلقی نمیگردد

شما هیچ سوء پیشینه موثری نخواهید داشت.

بانظر کارشناسان محترم موافقم

با سلام و احترام
این موضوع جز سوابق موثر کیفری محسوب نمی شود اما در سجل کیفری شما ثبت می شود وبستگی به موسسات استخدامی دارد که درجه حساسیت پذیرش آن موسسه چقدر می باشد اگر عدم سو پیشینه اعتیاد اهمیت داشته باشد ممکن است مانع از استخدام شود

هر چند این مقدار از محکومیت سوء پیشینه موثر محسوب نمیشود و شما گواهی لازم را دریافت خواهید کرد ولی با توجه به اینکه بسیاری از دستگاههای اجرایی و شخصیت های حقیقی و حقوقی عدم اعتیاد به مواد مخدر و یا استعمال آن را یکی از شروط استخدام اعلام می نمایند و از طرفی هر نوع سوء پیشینه اعم از موثر و یا غیر موثر را مانع استخدام میدانند امید است که شما با چنین موانعی روبرو نشوید.