چطور ثابت کنم من رضایت ندادم و بتونم حق خودم و خواهرم را بگیریم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۶ #02418447

با سلام وقت بخیر. یک ماه پیش سوار بر موتور سیکلت بودم که خواهرم سرنشین بود و دور میدان با یک ماشین پراید تصادف کردیم و راننده مقصر صد در صد شد اما چون مادرش خادم حرم امام رضا بود و پسرش هم گواهینامه نداشت توافق کردیم که در بیمارستان با پرداخت کل هزینه های درمان و استراحت و از کار افتادگی رضایت دهیم . و راننده مقصر هم به اصرار ۱۰۰ هزار تومان به ما داد و چون گواهینامه نداشت خودرو به پارکینگ انتقال یافت و من و خواهرم به بیمارستان رفتیم . و بعد از بیمارستان بر سر هزینه های درمان بحثمان شد و شکایت کیفری کردیم تا انجا که کار به کروکی فرضی کشید و افسر پلیس راهور در گزارش نوشت مصدوم حادثه با دریافت ۱۰۰ هزار تومان در صحنه تصادف رضایت داده . حالا شنبه دادگاه داریم چطور ثابت کنم من رضایت ندادم و بتونم حق خودم و خواهرم را بگیریم از طریق دیه چون بیش از ۵ ملیون در طول یک ماه درمان ما خرج کردیم طرفمون هم جوابگو نیست میگه هر چی رای دادگاه باشه من پول و دیه نمیدم. من گواهینامه و بیمه موتور سیکلت دارم و در ضمن کروکی ما به صورت گزارشی هست نه ترسیمی . لطفا در این زمینه راهنماییم کنید ممنون میشم .

مشاوره حقوقی تصادفات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رضایت در دادسرا اعتبار دارد لذا می توانید شکایت نمایید

با سلام
شما طرح دعوا و درخواست کارشناسی می نمایید.طرف مقابل شما باید اثبات نماید که شما گذشت یا رضایت داده اید.(اثبات این مدعی با متشاکی است)

سلام با آرزوی بهروزی برای شما ، رضایت شما در مورد موضوع قابل استناد توی دادگاه هست ، شاید بشه اونجا بگید زیان ناشی از درمان رو می‌خوایم که البته دریافت پول توسط شما کار رو سخت می‌کنه

رضایت نزد افسر راهور اعتبار قانونی ندارد و رضایت شاکی در دادگاه و دادسرا معتبر هست شما با پیگیری و همچنین ارائه مستندات و مدارک خودتون در روند رسیدگی میتونید در جهت مطالبه دیه و خسارات اقدام نمایید

باسلانم اعلام گذشت نزد ضابطان نیروی انتظامی یا دادسرا معتبر است شما میتوانید شکایت خودتان را پیگیری نمایید و به حقوق حقه خودتان دست پیدا خواهیدکرد.

با سلام
افسرکاردان راهور حق گزارش مبنی بر اعلام رضایت ندارد در صورت رضایت مامور نیروی انتظامی حق تنظیم صورتجلسه ی رضایت را دارد، در تصادفات شاکی میتواند با رضایت جنبه عمومی جرم، از بابت جنبه خصوصی جرم دیه را اخذ نماید