بعد از محکومیت ازم شکایت کرده؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۶ #02396893

سلام بنده با عموی خود یک نانوایی شریکی باز کرده بودیم که بعد از ۱۴ ماه کار در نانوایی بنده بعلت پاره شدن دیسک کمر روانه بیمارستان و تحت عمل جراحی قرار گرفتم و بعد عمل متخصص ۴ ماه استراحت اجباری برام سلاح دونستن و در شراکت نامه جوری که قید شده بود شریک بنده که پروانه نانوایی به اسم اون بود قرار بود من را از منافع نانوایی بیمه کند و بعد ۴ ماه استراحت شریک بنده هم مانع رفتن من به نانوایی شد و هم بیمه من را قطع کرد حالا بعد از ۳سال. محکومیت ایشان را گرفتم و کارشناس اومد تا ضرر و زیان این ۳ سال را براورد کنه که شریک بنده گفتن هیچ دفتر دستکی ندارن که حساب کتاب نوشته باشن و کارشناس سه نفری خودشون بعد از تحقیق و پرس جو از همکاران مبلغی را براورد کردن که شریک بنده باید بهم بعنوان سود نانوایی بپردازه و کلیه حقوق کارگر و اجاره مغازه پول گاز. برق. همه چی را کسر کردن حتی پول نگهداری و تعمیر دستگاها را هم حساب کردن والان شریک بنده رفته ازم شکایت کرده که فاکتور اورده اینقدر برای دستگاها خرج کردم و فاکتور اورده برای مغازه فلان چیز گرفتم من نمیدونم اگه فاکتوری در دست داشت چرا کارشناس ها بهش گفتن هر دفتر دستکی داری یا حساب کتابی داری بیار مدارکش را رو نکرد و حالا بعد از محکومیت ازم شکایت کرده لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه در گزارش کارشناسی موضوع اقرار شریک به عدم وجود دفاتر قید گردیده باشد ، بعید است اعتراض و ادعاهای جدید مورد پذیرش دادگاه قرار بگیرد .