راهی هست که من حق و حقوق خودم را سریعتر دریافت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۲ #02385630

با سلام و عرض خسته نباشید
خدمت مدیریت و کارشناسان محترم. پس از چند سال کار در یک شرکت خصوصی بدلیل تعدیل نیرو اخراج شدم. پس از طی روال معمول در اداره کار و صدور حکم قرار شد کارفرما حق و حقوق من را پرداخت کند. از انجا که قبلا برخی همکاران نیز که تسویه شدند حقوق انها خیلی دور و طی چند ماه و حتی یکسال به انها پرداخت شد ایا راهی هست که من حق و حقوق خودم را سریعتر دریافت کنم. هم مستاجرم هم فرزند کوچک دارم هم توان مالی بالایی ندارم. با تشکر

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر باید برای صدور حکم و اجرای اون مراحل اداری طی بشه

با اخذ رای از اداره کار با مراجعه به اجرای احکام اقدام نمایید

باید به اجرای احکام مراجعه کنید و درخواست توقیف اموال بدهید

سلام ، بعد از صدور رای قطعی ، نسبت به توقیف اموال شرکت یا حسابها اقدام کنید تا سریعتر به حقوقتون برسید

سلام
بعد از صدور حکم در اداره کار
باید به اجرای احکام مراجعه کنید و اموال ایشان را استعلام و توقیف کنید

اگر د اداره کار شکایت کنید بعد از اینکه رای گرفتید باید به اجرای احکام مراجعه کنید و اموال ایشان را استعلام و توقیف کنید. راه سریع تر توافق با ایشان است