برای گرفتن پول قبض آب از دو واحد از آپارتمان که از پرداخت آن امتناع میکنند چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۶ #02378763

با سلام و خسته نباشین خدمت بزرگان حقوقی
ما ۸ واحد در آپارتمان هستیم که ۶ واحد صاحبخونه هستند و دو واحد دیگه مستاجرند .
به دلایلی که مفصله و خارج از حوصله شما هست شرکت آب و فاضلاب آپارتمان رو ۱۲ میلیون جریمه کرده و باید پرداخت بشه .متاسفانه این دو واحدی که مستاجرند ، صاحبخونه هاشون حاضر به پرداخت حق جریمشون نیستند و خیلی محکم و استوار میگن مه به ما ربطی نداره چون ما باعث جریمه آب نشدیم . کا به جایی رسید که سازمان آب یکبار اب ساختمان رو قطع کرد و مستاجراشون با کلی دعوا فقط دو برجش رو که قسط بندی کرده بودیم پرداخت کردن .حالا سوال من اینه یه راه قانونی خواهشا به من معرفی کنین که یک مرجع قانونی بتونه به این دو صاحبخونه تفهیم کنه و پول آب رو که جریمه هست پرداخت بکنن و حق عدم پرداخت رو نداشته باشند ..
ممنونم از راهنماییتون

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
درابتدا اظهارنامه ای برای ایشان ارسال نمایید . در صورتیکه در مهلت مقرر ترتیب اثر ندادند میتوانید میتوانید با طرح دادخواست مطالبه ی وجه نمایید.

از طریق ارسال اظهارنامه رسمی از مالکین مطالبه نمایید و در صورت عدم پرداخت در بازه ده روز ضمن مراجعه به شورای حل اختلاف و مطالبه وجه و صدور اجرائیه اقدام نمایید.