آخرین دفاع متهم در پرونده کلاهبرداری چه زمانی است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۸۴ #02375200

آیا پس از اخذ آخرین دفاع به صورت کتبی پس از جلب شخص متهم به کلاهبرداری (شاکی و متهم در دو شهر متفاوت هستند) باز هم متهم برای دفاع احضار می شود یا رای صادر می شود؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در مرحله دادسرا پس از اخذ آخرین دفاع معمولا قرار جلب به دادرسی صادر و پرونده به دادگاه کیفری جهت رسیدگی و صدور رای مناسب ارسال می شود.

سلام، اگر دادسرا ایشان را مجرم بشناسد قرار مجرمیت صادر می‌کند پس از تایید دادستان پردنده جهت مجازات به دادگاه کیفری ۲ارسال می‌گردد

چنانچه در دادسرا آخرین دفاع اخذ شده باشد و قرار منع تعقیب صادر نشود ، پرونده برای دادگاه کیفری ۲ فرستاده می شود و تعیین جلسه میشود و متهم به این جلسه دعوت می شود.