شهادت کذب جعل چک چطور ثابت شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۳ #02363343

در ظهر چک بنده امضاء برادرم را جعل کردند شکایت جعل و استفاده از سند مجعول کردیم
(( کارشناس بعد از نمونه امضاء نظر به نفع ما داد))
دو تا شاهد اوردن، شهادت کذب دادند گفتن من امضاء برادرم را جعل کردم (باز کارشناس از من نمونه امضا گرفت و به نفع ما رای داد) رسید چک تاریخ ۱۳۹۷/۱۲/۱۰ هستش
اینها یکسال بعد چک را جعل کردند
شهود کذاب (شرکای مشتکی عنه در شرکت و سهامدار هستند) ادعا کردند بعد از چند روز ((بعد از تحویل چک)) از من تقاضای ضمانت روی چک کردند، اومدند منزلمون! من چک را گرفتم رفتم داخل اتاق امضاء برادرم را زدم روی چک و چک را به اینها تحویل دادم!!!!
جالب اینه که سه تا نظر متناقض دادند. مشتکی عنه گفته برادرم در حضور جمع امضا کرده
شاهد اول گفته بردم داخل اتاق امضا کردم اوردم شاهد دوم گفته در سال پذیرایی پشت میز نهار خوری در حالی که من و برادرم فقط حضور داشتیم! در حالی که پشتم به مهمونا بود امضا کردیم تحویل دادیم!!!!
من حتی سند دارم که اونها در اون تاریخ اصلا تهران نبودند و در یک دادگاه دیگر عین همین شهادت کذب را با مستندات در جلسه اول دادگاه ثابت کردم.

الان بازپرس بدون توجه به نظر کارشناس و تناقض شهود و مشتکی عنه، به استناد شهادت شهود قرار منع تعقیب صادر کرده!
از کارشناس خط پرسیدم گفتم ایا میشه اختلاف زمان یکساله جعل را مشخص کرد، گفت خیر
من چه اقدامی کنم هم شهادت کذب اینها ثابت بشه
هم حق تضییع شده بهم برگرده
ممنونم

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما ظرف یکسال از صدور قرار منع میتونین مجددا به دادگاه کیفری دو اعتراض کنین. دقت داشته باشین فقط یک بار این حق و امتیاز رو دارین. بنابراین مدارکی که دارین پیوست کنین. سوالی اگر دارین من در خدمتم