عدم حضور به همراه نگرفتن کد رهگیری چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۰ #02358472

با سلام در تاریخ ۱۰ ۱۱ ۹۱ از سازندگان یک واحد آپارتمان خریدم عدم حضور و کد رهگیری گرفتم پس از مدتی متوجه شدم که مورد معامله را به چهار نفر دیگر توسط هر دو نفر فروشنده که سازنده همین ملک بودن واگذار شده و ناگزیر تحت عنوان فروش مال غیر از دو نفر سازنده همه مالباختگان شکایت کردن و در طول بازداشت بازپرس پرونده موضوع را به کارشناس جهت خریداران مقدم و مآخذ ارجاع کرد و نظریه کارشناس پس از اخذ و رویت بیع نامه ها و مواجه حضوری با حضور متهمین و تائید نظریه کارشناس تاریخ خرید بنده مقدم بر دیگر خریداران مورد تائید هر دو نفر متهمین و گزارش کارشناسی به عرض وتایید بازپرس محترم نیز رسید و نهایتا برای یکی از متهمین قرار۲ونیم میلیون میلیار تومان و دیگری ۶۶میلیار تومان قرار صادر شد متهم دوم وثیقه گذاشت و اولی در حال حاضر زندان است و پرونده در تجدید نظر در حال رسیدگی است بنده که به استناد بیع نامه خودم و گزارش کارشناسی به دادگاه حقوقی مراجعه و نهایتا سازندگان به تکمیل بنا و اخذ پایان کار وصورتممجلس ومالکین رسمی وهم گی به انتقال سند محکوم شدن و هم اکنون زیر نظر اجرای احکام با هزینه خودم در حال اتمام بنا وتکمیل ساختمان نیمه کاره و هستم حال پس از طی همه این مراحل افراد معارض تحت عنوان تصرف عدوانی شکایت کردن که بازم منع تعقیب توسط دادیاری صادر گردید مختصری از شرح خواستهای خودم را عرض کردم تا شما آگاه شوید حال احدی از خریداران قصد اخاذی از من دارد م پیشنهاد داده مبلغی از من بگیره و اگر نه تحت عنوان جعل و ورود ثالث اجرای شکایت خواهم کرد همین چند روز پیش هم تحت عنوان تصرف عدوانی همین شخص نتیجه نگرفت و منع تعقیب صادر شد خلا پس ۸سال میگوید بیع نامه من ۵روز از شما در سال ۹۱ زو تر تنظیم شده و مرتب پیامک میدهد و میگوید اگر به پیشنهاد وی پاسخ مثبت ندهم شکایت خواهم کرد لطفا راهنمائی بفرمائید اگر مقدور است بیشتر توضیح دهید که باتوجه به نظریه کارشناس پرونده بازپرسی و مواجه حضوری در دادسرا و اداره اگاهی و اقرار متهمین و با توجه به وثیقه ای که از یکی از متهمین گرفته اند آیا میتواند برای من مشکل تراشی کند یا خیر آیا کارشناس خط در ۸سال پیش و عدم دریافت عدم حضور و عدم کد رهگیری از ناحیه این شخص و ایا ایشان اصولا چرا در زمان خودش به نظریه کارشناس اعتراض نکرد و اینکه خیلی از چراهای دیگر قادر به ایجاد مشکل برای من خواهد بود با به لطف خداوند نیرنگ و خدعه به خودشان بر میگردد اگر جسارت نیست قدری بستر من را ارشاد بفرمائید خداوند به شما خیر اعطا کند

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بایستی مدارکتان بررسی شود .

با توجه به نداشتن کد رهگیری توسط این شخص و اینکه کارشناس سندی را که هشت سال از آن گذشته یک هفته جلوتر بودن آن را نمی تواند تشخیص دهد ،این فرد نمی تواند برای شما مشکلی درست کند