رفع مسدودی حساب بانکی به چه صورت تقاضا میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳,۷۳۴ #02356750

همسرم از طریق اداره ثبت مهریه خود را به اجرا گذاشته. و تمام حساب های بانکی بنده مسدود شده است. ظاهرا قانون جدیدی وضع شده که با توجه به اینکه امرار و معاش از طریق حقوق انجام می شود. اجازه مسدودی حقوق گرفته شده و می توان تقاضای رفع مسدودی داد.
آیا این وجود چنین قانونی صحت دارد؟
اگر صحت دارد نحوه اجرای درخواست با توجه به اینکه هنوز تقاضای مهریه از ثبت به دادسرا ارسال نشده چگونه است؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
اداره ثبت فقط می تواند مقدار مشخصی از حساب شما را مسدود کند (حدود یک چهارم) و مابقی برای امرار معاش شما بایستی جریان پیدا کند

اگر حقوق بگیر هستید ، حسابی که مربوط به حقوق شماست قابل مسدود شدن نیست

سلام شما می توانید تقاضای توقیف یک چهارم حقوق را نمایید

سلام
یک چهارم حقوق دریافتی شما قابل توقیف است
توجه به اینکه امرار و معاش تان از طریق حقوق انجام می شود

اگر فرزند داشته باشید یک چهارم حقوق در غیر اینصورت یک سوم حقوقتان قابل توقیف است. اگر کل حقوق توقیف شده درخواست رفع توقیف کمید

میتوانند قسمتی از حقوقتان را توقیف نمایند برای رفع توقیف الباقی حقوق بایستی درخواست بدهید

با سلام در صورت معیل بودن و داشتن فرزند یک چهارم و در صورت معیل نبودن تنها یک سوم حقوق قابل توقیف است اگر اینگونه عمل نشده است اعتراض خود را به اجرای ثبت اعلام کنید تا اصلاح شود.