چرا این شکایت کلاهبرداری مشمول مرور زمان نشده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۹ #02309716

در سال ۸۴ منزلی با وکالت فروش به مبلغ ۲۴ میلیون تومان خریده و در سال ۸۵ فروخته ام.
سال ۹۷ فروشنده رفته به اتهام کلاهبرداری شکایت کرده که منو فریب داده و ازم وکالت گرفته
البته من وکالتنامه رو دارم ولی مبایعه نامه روچون ملک سند نداشت بنگاه ازم گرفت داد دادم خریدار بعدی که اون هم میگه ندارمش. و بنگاه هم میگه نسخه بنگاه رو پس از ۵ سال معدوم کرده.
چرا پرونده مشمول مرور زمان نشده و رفته دادگاه کیفری؟؟البته تا به حال واسه من احضاریه نیومده چون آدرسم رو نداده ولی جدیدا دیدم واسم آگهی الکترونیک شده. اگه برم دادگاه به نظر اساتید ممکنه دادگاه ضامن قبول کنه یا حتما وثیقه ملکی میخواد؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا برای اینکه متوجه ششویم چرا این پرونده شامل مرور زمان نشده و سایر دلایل ، بایستی پرونده مطالعه گردد
اما اگر قراردادی موجود نیست میتوانید از چند شاهد مخصوصا مشاور املاکی و شهودی که زیر مبایعه نامه را در روز معامله امضا نموده اند جهت اثبات ادعای خود به دادگاه معرفی نمایید

در مورد شمول مرور زمان باید پرونده و کلیه مدارک و مستندات به طور کامل بررسی و سپس اظهارنظر شود و در صورت حضور شما در دادگاه با توجه به نوع جرم و مجازات آن احتمالا زیاد باید سند ملکی جهت وثیقه آماده نمایید.