آیا با تنظیم یک قرارداد غیر رسمی بین من و شریک که به امضا دوطرف و شهود برسد می توان در صورت بروز مشکل سهم هر یک را مشخص کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۲ #02303154

با عرض سلام و احترام.
ممنون از زحماتی که بابت مشاوره متقبل می شوید.
برای خرید یک آپارتمان شریکی با یک نفر دیگر لازم است از بانک وام گرفته شود و بعد از گرفتن وام ملک بنام بانک می شود تا پایان اقساط. بدلیل اعلام بانک قولنامه باید بنام شریک من که از بانک وام میگیرد تنظیم شود. آیا با تنظیم یک قرارداد غیر رسمی بین من و شریک که به امضا دوطرف و شهود برسد می توان در صورت بروز مشکل سهم هر یک را مشخص کرد؟
ضمنا بانک برای عقد صلح بین طرفین موافقت نمی نماید.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله میتوانید اقدام به تنظیم مبایعه نامه در مشاور املاک نمایید و تمامی موارد و شروط مورد نیاز در ان قید و به امضای طرفین و شهود حاضر برسد

سلام.قرارداد معتبر است ولیکن توصیه می شود در درج مفادآن دقت لازم را بفرمایید.یکی از مفادآن این باشد که این آپارتمان در مالکیت دو نفر است وبه دلیل اخذ وام در بانک ....قولنامه را به نام شخص ....تنظیم کردیم .بعد از اتمام وام قولنامه .....از اعتبار ساقط است .حتما چند نفر شاهد ذیل آن را امضا کنند ودر جریان تمامی اتفاقات بین شما باشند.

قراردادی عادی که متضمن حقوق طرفین بوده و در چارچوبهای کامل حقوقی تنظیم شده باشد دارای اعتبار میباشد . توصیه میشود برای تنظیم چنین قراردادی حتما از یک وکیل استفاده کنید .

سلام
قرارداد عادی مذکور معتبر بوده و برای طرفین لازم الاتباع خواهد بود. البته محتوا و مضمون قرارداد مذکور دارای اهمیت اساسی است.

رسمی و غیر رسمی بودن توافق منافاتی با صحت آن ندارد بله می توانید درصورت بروز اخلاف مطابق آن شکایت کنید

با سلام
رسمی یا غیر رسمی بودن قرارداد ملاک اعتبار آن نمی باشد و چنانچه قرارداد مذکور با رعایت شرایط مقرر در قانون از باب صحت عقود منعقد شمود نافذ است در نتیجه پیشنهاد می گردد در قرارداد تنظیمی حتما نسبت به حصه مشاع معین هریک از شرکا تعیین تکیف صورت گیرد تا از بروز عواقب بعدی مصون بمانید .