طلاق زوجه مدخوله با بذل مهریه یا مطالبه آن به صورت اقساط؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۸ #02294757

سلام، ۳ سال در عقد آقایی بودم. در این مدت همیشه تمکین عام و خاص داشتم، طوری که در منزل پدرم کلیه کارهای زناشویی و خانه‌داریط حتی پخت‌وپز برای ایشان انجام می‌دادم. یک ماه قبل مراسم عروسی رو ایشان یک‌طرفه کنسل کردند و گفتند می‌خوان جدا بشن. واسطه کارساز نبود و وارد دادگاه و شکایت شدیم. ایشان تا زمان بهم خوردن عروسی نفقه‌ای به من نداده بودند و من در نفقه و ترک انفاق رای قطعی دارم که به نفعم صادر شده. جدیدا مهریه را به اجرا گذاشتم، ایشان خانه و ماشین دارن و در اسنپ کار می‌کنند ولی متوجه شدم چیزی به نامشون نیست و حساب‌هاشون هم کاملا خالی است. قصدشون این هست من بدون دریافت چیزی جدا بشم یا نهایت ۵۰ میلیون بگیرم. مهریه‌م ۱۲۴ سکه است. میگن هیچی دستم رو نمی‌گیره و می‌تونن پرداخت نکنند. با توجه به اینکه باکره نیستم و خیلی متضرر شدم، نمی‌دونم چکار کنم. به نظرتون مهریه رو چطور تقسیط می‌کنند؟ آیا بببخشم و جدا بشم بهتره یا بیشتر صبر کنم تا چیزی دستم رو بگیره؟ چون الان از لحاظ مالی هم به شدت در تنگنا هستم و پشتوانه‌ای هم ندارم. لطفا راهنمایی کنید. ببخشید طولانی شد.

مشاوره حقوقی اداره کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

البته اصلاح میشود بدلیل باکره نبودن حق حبس ندارید و ملزم به ادامه تمکین هستید

سلام، با توجه به اینکه زوج هنوز دادخواست طلاق نداده است شما حق حبس و استحقاق دریافت نفقه دارید و از طرفی مهریه با اعسار از پرداخت قطعا قسط، بندی میشود در بسیاری از موارد مشابه مثلا ۱ سکه در سال پرداخت میشود با این تصور تصمیم با شماست.

با سلام،با توجه به اینکه درخواست جدایی از طرف آقا می باشد و زوج هز گاه بخواهد زوجه را طلاق بدهد باید کل مطالبات مالی او را بدهد اگر نمی‌تواند دفعتا واحده و یکجای پرداخت کند می تواند اعسار بدهد و اگر اقساط را پرداخت نکند می توانید حکم جلب او را بگیرید فعلا می توانید برای نفقه هم اقدام کنید و ۱/۴ حقوقش رو توقیف کنید در هر صورت اگر اقساط را پرداخت نکند می توان حکم جلب او را گرفت.

با سلام
اینکه مهریه را بذل کنید و طلاق بگیرید یا صبرکنید و حقوق مالیتان را مطالبه کنید به صلاحدید خود بستگی دارد ولی از نظر قانونی در صورتی که ادعای اعسار ایشان پذیرفته شود فرایند اخذ کامل مهریه تا مدت زمان مدیدی به طول خواهد انجامید.

با سلام
آقا هر زمانی می تواند همسر خود را طلاق بدهد اما می بایست کلیه حقوق مالی از جمله مهریه، نفقه و ... را پرداخت کند.
اگر مرد درخواست اعسار بدهد و بتواند اعسار خود را اثبات کند، مهریه تقسیط می شود.
اینکه بخواهید مهریه را ببخشید یا خیر به تصمیم خودتان بستگی دارد.

مهریه را در صورت قبولی اعسار یک سکه پیش و هر ۱۴ ماه یک سکه تعیین می نمایند.