دو تا از خواهرام وصیت نامه رو قبول ندارن، حالا تکلیف چیه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۵۵ #02290647

پدر من حدود یک سال پیش فوت شده،از اونجا که آدم بسیار متقید و متدینی بود،حتی بعد از اومدن از حج قبر خودش رو هم کنده بود و آماده کرده بود
وصیت نامه هم نوشت در وصیت نامه، یه خونه که در تهران داشت،به اسم پسراش نوشته،حدود ۲۰۰۰متر زمین در شهرستان داره که اونم بین پسران و دختران تقسیم کرده
به مادرم هم سهم داده
آین وسط تقریبا ۴۰۰۰ هزار متر زمین دیگه خریداری کرده، که نوشته، هر چی که قانون هست بین دختر و پسر تقسیم بشه، من بعنوان پسر ارشد گفتم چشم وصیت رو، هرچی که پدر گفت،قبول دارم و انجام میدم،
در این بین، ۳ تا اذ خواهرام، و ۲تا برادرم و مادرم که وصیت پدر رو قبول داشتیم،زیرش رو امضا و اثر انگشت زدیم
مرسی

مشاوره حقوقی ارث
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وصیت نامه فقط نسبت به یک سوم از اموال نافذ است

با سلام
همین عدم تنفیذ وراث نسبت به دوسوم یعنی معامله فضولی

باسلام وصیت نامه فقط نسبت به یک سوم از اموال الزامی است در صورتی که همه وراث توافق ننمایند بقیه اموال بایستی تقسیم گردد.

وصیت صرفا تا یک سوم میزان آن نافذ خواهد بود

سلام.وصیت تا یک سوم میزان دارایی صحیح است ودر خصوص باقی دارایی بایستی قانونی تقسیم شود .در خصوص وصیت نامه شما هم با توجه به عدم رضایت خواهران می توانید از دادگاه دادخواست تنفیذ وصیت نامه را طرح نمایید.

قانونا وصیت متوفی یعنی پدرتان بر ثلث اموال خود نافذ هست و قابلیت اجرایی دارد و ما بقی از آن هرچ ک هست بین وراث ب صورت قانونی تقسیم خواهد شد و پسران مطابق قانون دوبرابر دختران بالسویه ارث میبرند

با سلام وصیت تا یک سوم اموال نافذ میباشدو چنانچه ورثه مخالف تقسیم باشند متوانند نسبت به تقسیم ترکه اقدام نمایند