مدت زمان پاسخ و محل استعلام اموال زوج از اداره ثبت

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۴۲ #02279835

من میخوام از ثبت درباره اموال شوهرم استعلام کنم. باید از طریق دفترخانه‌ای که عقدمون کردند اقدام کنم؟ آیا به همسرم چیزی ابلاغ می‌شود که با خبر بشود از استعلام من؟ چقدر طول می‌کشد تا جواب استعلام بیاید؟

مشاوره حقوقی ثبت اسناد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از دفتر خانه ای که عقد در آن ثبت شده مراجعه نمایید و صدور اجرائیه را در خواست نموده و سپس به واحد اجرای ثبت مراجعه تا استعلام اموال صورت بگیرید بله به همسرتان ابلاغ می‌شود تا ظرف ۱۰ روز پرداخت نماید.

سلام پس از ارجاع به واحد اجرائیه اداره ثبت در همان روز به ایشان ابلاغ می شود و در اکثر مواقع همان روز پاسخ استعلام مشخص می شود

با سلام
ابتدائا بایستی به دفترخانه ای که عقد را ثبت نموده مراجعه و صدور اجرائیه را درخواست کنید. پس از وصول پرونده به اجرای ثبت، استعلام لازم از اموال زوج صورت خواهد گرفت.

سلام. باید به دفترخانه ای که ازدواج شما را ثبت کرده است مراجعه کنید و تقاضای صدور اجراییه کنید سپس به واحد اجرای ثبت مراجعه میکنید و تقاضای توقیف حسابهای ایشان را بنمایید در صورتیکه مالی از ایشان میشناسید تقاضای توقیف آنها را می نمایید. بله اجراییه به زوج هم ابلاغ میشود و ایشان باید ظرف ده روز مورد اجراییه را پرداخت نمایند.

باسلام، همین که پرونده جهت وصول مهریه به واحد اجرای اداره ثبت منتقل شد بلافاصله نوبت گرفته و جهت استعلام اموال اقدام کنید.
به همسرتان صرفا پیامکی مبنی بر تشکیل پرونده در اداره ثبت فرستاده می شود.

از دفتر ازدواج اقدام نمایید و ظرف مدت کوتاهی استعلام گرفته و به شما و ایشان جهت پرداخت ابلاغ میگردد.

ظرف یکهفته از دفتر ازدواج به واحد اجرای ثبت اسناد و از آنجا ضمن استعلام فوری اموال و حسابها، ابلاغی به زوج اعلام تا ظرف ۱۰روز پرداخت نماید، دوماه اثر دارد، و پس از آن در صورت عدم دارایی پروند مختومه و ارجاع به دادگاه