نحوه تقسیم ترکه بدون رضایت احدی از وراث

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۰۰ #02264913

سلام وقت بخیر، ما چهار برادریم که از پدرمان چند هکتار زمین کشاورزی به ارث رسیده است و سال‌هاست که به صورت لفظی و بدون هیچ تقسیم نامه‌ای هرکدام بر روی مقداری از زمین‌ها کار می‌کنیم. پارسال خواستیم دوباره و به صورت عادلانه زمینها تقسیم شود، یکی از برادرها که از قضا زمین زیادتری هم پیش اوست، مخالف بود.
از دادگاه درخواست تقسیم ترکه کردیم. الان دادگاه تا ۲۰ روز فرصت داده که بین خودتون حل کنید ولی ایشون که زمین بیشتری دارن به هیچ عنوان راضی نمیشه و میگه من می‌خوام که بره مزایده و زمین ها بفروش برسه. حالا ما سه نفر که شغلمون کشاورزیه و کار دیگری بلد نیستم و هم به خاطر بدنامی که ایجاد میشه بعد از فروش زمین‌ها، اگر باهم سر تقسیم زمین‌ها مشکلی نداشته باشیم، می‌تونیم سهم برادر مخالف رو طبق نظر کارشناسی دادگاه از او بخریم و نذاریم که زمین‌ها به دست کسی دیگه بیوفته؟ چکار باید انجام بدیم قبل از اینکه به مزایده بره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و وقت بخییر
بله در مرحله مزایده امکان پذیر هست و اولیت هم با شما میباشد در خرید زمین ولی حتما با یک وکیل وارد مرحله اجرا شود

با سلام در موضوع مزایده قیمت پایه تعیین می‌شود و به بالاترین پیشنهادات از طرف شرکت کنندگان در مزایده فروخته خواهد شد .

با سلام در دعوی فعلی با موضوع تقسیم ترکه دادگاه وارد فروش نمی شود و در صورت عدم قابلیت افراز اقدام به تقسیم زمین بر اساس سهام هر یک از وراث می نماید. بعد از این شما باید دادخواست مبنی بر صدور دستور فروش مال مشاع بدهید و پس از صدور دستور در زمان اجرای دستور و مزایده سهم برادر را بخرید که البته ممکن است به دلیل وجود خریدار و ایجاد رقابت قیمتی بالاتر از کارشناسی پرداخت کنید.

مطابق قانون می‌توانید سهم برادر دیگر را به قیمت کارشناسی پرداخت و ایشان را از شراکت اخراج کنید بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی با بنده تماس بگیرید

با سلام. میتوانید در زمان مزایده شرکت و نسبت به خرید سهم بردار اقدام کنید

با سلام،می توانید سهم وی را هنگام مزایده به قیمت کارشناسی بخرید

با سلام
می توانید هنگام مزایده سهم ایشان را به نرخ کارشناسی شده خریداری نموده و بدین حالت از فروش کل زمین ها یا ایجاد شریک ناخواسته به علت فروش سهم ایشان به ثالث جلوگیری نمایید.