نامه ازدواج مجدد میتونم بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۷ #02255496

سلام خسته نباشید
من با همسرم ۴ سالی میشه که به اختلاف خوردیم و از راه قانونی کارامون رو پیش میبریم زوجه برای نفقه اقدام کرده البته اینم بگم که سال ۹۶ چون تمکین نکردن نامه ی عدم تمکین شونو دارم و نفقه بهش تعلق نگرفت حالا دوباره اقدام به نفقه کردن از طریق مشاوره دادگستری و من هم گفتم باشه من امادم اما ایشون فقط میخاستن که من بگم نمیتونم زندگی کنم که محکوم بشم انتظار امادگی مو نداشتن من هم همان شب به منزل شان مراجعه کردم که به خانه بیاید اما خانواده شان مقاومت کردند و همسرم را قایم کردن من هم به ۱۱۰ زنگ زدم و صورتجلسه شد که حاضر به بازگشت نیست و از همین طریق در دفتر قضایی نامه ی اجراییه الزام به تمکین رو درخاست کردم و ایشون ۱۰ روز مهلت دارند که تمکین کنند
میخاستم بدونم که من خونه نباشم و ایشون بیان غیبت محسوب میشه؟ منزلم اماده است با اثاثیه
و اینکه تو این ده روز همسرم باید خودش تمکین کنه یا من برم دنبالش ؟
و اگر تمکین نکرد من چه اقدامی باید بکنم؟
درضمن من مشهد هستم محل سکونت زوجه در بابلسر است

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورتی که همسر شما تمکین نکنند و شما رای تمکین بگیرید و درخواست صدور اجراییه بدهید و ایشان تمکین نکنند میتوانید دادخواست تجویز ازدواج مجدد بدهید .

در صورت عدم تمکین به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و وفق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید

با سلام
در صورت عدم تمکین زوجه ، و اثبات ناشزه بودن زوجه برای دادگاه ، شما میتوانید دادخواست ازدواج مجدد به دادگاه ارایه نمایید .

سلام.شما نمیتوانید به زور ایشان را بیاورید و مجبور به تمکین کنید و در صورتی که ایشان تمکین نکنند میتانید برتی ازدواج مجدد اقدام کنیدونفقه هم به ایشان تعلق نمی گیرد.