سهم مشاع چگونه تعیین میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۸ #02226322

با عرض سلام ببخشید ما یه خونه دادیم مشارکتی قرارداد به اسم سه خواهر نوشته شد حالا طرف مشارکت دفتر خونه سهم منو به این صورت داده هشت سهم مشاع از هجده سهم عرصه واعیان شش دانگ بانضمام بهای ثمنیه عرصه و اعیان دو هجدهم شش دانگ یک دستگاه اپارتمان مسکونی اصلی قطعه ۶ تفکیکی مفروز و مجزی شده فرعی ۶۹ از اصلی مذکور با قدرالسهم از عرصه و سایر مشاعات این یعنی چقدره قرار بود واحد شش مال من باشه

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعیین سهم مشاع و اعلام صحت یا ایراد بر نحوه تقسیم بستگی مستقیم با تعداد واحدها و درصد شراکت مالکین با سازنده و نحوه تقسیم و موارد مندرج در قرارداد داشته و بدون اطلاع از این جزئیات نمیتوان پاسخ دقیقی ارائه نمود .