چگونه فسخ و درخواست تخلیه ۳ دانگ خودم را انجام دهم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۸ #02219234

با سلام مغازه ای دو دهنه ۳ دانگ ۳ دانگ با شخصی شریک هستم سهم ۳ دانگ خود را طبق اجاره نامه ای به صاحب ۳ دانگ دیگر اجاره دادم ولی از اولین اجاره تاکنون ۳ ماه میگذرد اجاره ای به بنده نداده
باتشکر

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .در صورت شرط فسخ ب جهت عدم پرداخت اجاره بها میتوانید فسخ مطرح کنید

در صورتی ک حق فسخ در قرارداد پیش بینی شده باشد امکان فسخ قراداد وجود دارد در صورت عدم فسخ در قرارداد دادخواست مطالبه اجور معوقه را بدهید.

امکان فسخ تنها در صورتی است که در قرارداد این حق برای شما درج شده باشد. با این اوصاف میتوانید دادخواست اجور معوقه همراه با تامین خواسته دهید.

درود
می توانید اجور معوقه را مطالبه کنید.

با سلام درخصوص فسخ زمانی می توانید اقدام نمایید که حق فسخ در قرارداد ذکر شده باشد و درمورد اجور معوقه می توانید دادخواست بدهید .

با درود اگر فسخ به لحاظ عدم پرداخت اجور معوقه پیش بینی‌ شده باشد میتوانید مطالبه اجور معوقه و تخلیه را مطرح کنید وگرنه صرفا میتوانید اجور معوقه را دادخواست داده و مطالبه کنید

سلام
قسخ قرارداد و درخواست تخلیه تایع شرایط قرارداد منعقده است باید قرارداد تان را به رویت یک کارشناس برسانید.