آیا به نرخ روز محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۵ #02178300

باسلام خدمت کارشناس استخضار
حضرات محترم میرسانم مغازه سال ۹۴ اجاره گرفتم قونامه بدون پبش پرداخت نوشته شد و بعد صاخب ملک پول ۸ ملیول تومان بصورت قرض دریافت نمود الان مغازه میخاد آیا پولام به نرح روز محاسبه میشه
درضمن الان ماهیانه یک ملیول تومان پرداخت میکنم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه قرض بوده از زمان دادخواست خسارت تعلق می گیرد و به نرخ روز محاسبه نمی شود

با توجه به اینکه به عنوان قرض بوده لذا به نرخ روز محاسبه نخواهد شد لاکن از تاریخ مطالبه و ثبت دادخواست به آن خسارت تاخیر تادیه تعلق خواهد گرفت

باسلام
درصورتی که بعنوان قرض باشد به نرخ روز محاسبه نمیشود لیکن درصورت مطالبه شما وعدم پرداخت ایشان خسارت تاخیر نادیه می توانید دریافت کنید
و اگر ودیعه بوده باشد باید همان مبلغ پرداخت گردد

چنانچه قرض است به نرخ روز حساب نخواهد شد اگر مطالبه کرده باشید و پرداخت نکرده باشد خسارت تاخیر تادیه دریافت میکنید

پرداختی چه به عنوان ودیعه باشد چه بصورت قرض باشد به نرخ روز محاسبه نمیشود

خیر قرض ب نرخ روز محاسبه نمیشود لیکن علاوه بر وجه مقروضه خسارت تاخیر تادیه نیز قابل مطالبه میباشد

درود
اگر قرض است به نرخ روز حساب نمی شود لیکن اگر مطالبه کرده باشید و پرداخت نکرده باشند خسارت تاخیر تادیه می توانید دریافت کنید.