میتوانند پولشونو از مبلغ مانده سند من تو این پرونده وصول کنند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۲۹ #02150298

وقت بخیر
سلام چند وقت پیش واسه یکی سند وثیقه گذاشتیم که ارزشش دو برابر مبلغ کلاهبرداری بود متهم یه پرونده دیگه هم داشت که هر ۲ تا دادگاه نیومد و متواری شده،حالا شاکی اون پرونده حکم زندانش گرفته اومده داده شعبه ایی که ما سند گذاشتیم که اگه اومد همکاری کنن بگیرنش حالا در صورت نیمدن میدونم که مبلغ مجازاتش از سند من کم میشه ولی میخام بدونم شاکی اون پرونده بابت طلبش و دولت بابت جزای نقدی اون پرونده هم میتونن پولشونو از مبلغ مانده سند من تو این پرونده وصول کنن یا مابقی پول و مازادش بعد مزایده به خودم تعلق میگیره..با تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وثیقه در صورت عدم حضور شخص دردادگاه ضبط میشود

شاکی نمی تواند مازاد بر وثیقه را از شما طلب کند

شما فقط در خصوص پرونده و متهمینی که از جانب ایشان تودیع وثیقه نموده اید ،مسئولیت دارید

بدوا به شما ابلاغ می شود درجهت تحویل متهم چنانچه شما درمهلت مقرر نتوانید تحویل دهید بله امکان ضبط وثیقه وجوددارد

درود
خیر نمی توانند شما وثیقه برای هر پرونده ای قرار داده اید در برابر آن پرونده فقط مسولید.

سلام شما ضامن ایشان شده اید و مسولیت نسبت به پرداختی دارید لذا چنانچه متهم تحویل مراجع قضایی ندهید ویا خودش را معرفی ننمایید ازوثیقه شما وصول ومازاد بران به شما پرداخت میکنند موفق باشید

درود بر شما، خیر، شاکی دیگر حقی در خصوص وثیقه ی شما نخواهد داشت و مازاد مبلغ در خصوص وثیقه به شما عودت داده خواهد شد.