چگونه میتونم حق خودمو بگیرم از شوهرم در جلسه دادگاه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۱۴ #02147784

باسلام
من و شوهرم بعد ۳۵ سال زندگی با هم سارش نداریم، اقا بسیار فحاش هستند توهین میکنند بهانه گیر هستن و دعوا راه می اندازن در منزل دست به زن دارند، بسیار خسیس هستند برای زن و فرزندان خود هیچ امکاناتی فراهم نمیکنند فرزندانم همه بزرگ و رشید هستند حالا من میخوام جدا شوم و نمیتوانم با این مرد دیگر ادامه دهم، شوهرم معتاد هم هستن و مواد مخدر سنتی و قرص و شربت متادون استفاده میکنند که باعث شده هیچ ثبات روانی نداشته باشه به زندگی اصلا اهمیت نمیدهد پسر ۲۳ساله ام رو هم از خونه بیرون کرد و گفت برو بیرون دیگه حق نداری بیای خونه.. لطفا راهنمایی ام کنید چگونه جدا شوم. اگر بخواهیم طلاق توافقی بگیریم من میتوانم با اثبات اعتیاد و بداخلاقی و فحاشی شوهرم در دادگاه طلاقم رو بگیرم؟؟ منزل و حساب بانکی ایشان به نام من هست ولی منزل سند ندارد و قولنامه ای هست، بقیه اموال به نام خودش است، چگونه میتونم حق خودمو بگیرم از شوهرم در جلسه دادگاه باید چگونه از حقم دفاع کنم لطفا راهنمایی ام کنید خیلی نیاز دارم ممنون میشم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است امکان موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد

با سلام
اولا طلاق شما توافقی نخواهد بود. توافقی همانطور که از نامش پیداست باید با توافق طرفین انجام شود. اما در صورتی که می توانید عسروحرج خودرا به استناد شرایط همسرتان اعم از اعتیاد و توهین و فحاشی و ضرب و جرح و ... اثبات نمایید، می توانید دادخواست طلاق مطرح نمایید. همچنین شکایت ترک انفاق و دادخواست مطالبه نفقه و مهریه نیز از حقوق قابل اجرای شماست
در خصوص منزل هم که فرمودید به صورت قولنامه‌ای به نام شماست، بعد از طلاق از ایشان بخواهید از خانه برود. اگر تمکین نکرد، شکایت رفع تصرف عدوانی بنمایید...
در صورت نیاز به راهنمایی برای ترتیب و چگونگی انجام این کارها و اطلاع از جزئیات، در همین سامانه از طریق مشاوره برخط یا مشاوره تلفنی و یا ارزیابی حقوقی می توانید اقدام نمایید.

سلام

با این توضیحاتی که فرمودین راه برای طلاق شما وجود دارد