با توجه به اینکه سیمکارت توقیف کرده میتونه حکم جلب هم بگیره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۴۵ #02147496

سلام بنده یه چک داشتم و خواهرم ضامن بوده، قبلا ۲ تا سیمکارت از ما با کد ۳ و ۷ توقیف کرده طرف، ما تجدیدنظر زدیم، حکمش میاد تا چند روز دیگه، حالا طرف با توجه به اینکه سیمکارت توقیف کرده میتونه حکم جلب هم بگیره؟ البته مبلغ چک ۱۰ تومن و خورده ای هست،مبلغ سیمکارت ها اینقدر نمیشه،حالا با توجه به این توضیحات چی میشه؟حدود ۱ تومن هم داخل حسابام هست که اونم مسدود کرده،ممنون میشم کامل توضیح بدین

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده۳ قانون نحوه اجرای احکام
اگر استیفای محکوم‌به از طرق مذکور در این قانون ممکن نگردد محکوم‌علیه به تقاضای محکوم‌له تا زمان اجرای حکم یا پذیرفته‌شدن ادعای اعسار او یا جلب رضایت محکوم‌له حبس می‌شود. چنانچه محکوم‌علیه تا سی روز پس از ابلاغ اجرائیه، ضمن ارائه صورت کلیه اموال خود، دعوای اعسار خویش را اقامه کرده ‌باشد حبس نمی‌شود، مگر اینکه دعوای اعسار مسترد یا به موجب حکم قطعی رد شود.

پس از ابلاغ اجراییه از طریق ثنا، یک ماه فرصت برای دادخواست اعسار از محکوم به ،وجود دارد.

"با سلام"
در صورتی که موضوع کیفری نباشد میتوانید دادخواست اعسار دهید و بصورت اقساطی پرداخت نمایید

با سلام
اگر صرفا مبلغ سیمکارت ها کفاف بدهی را ندهد شخص میتواند از دادگاه تقاضای حکم جلب را بخواهد لذا بهتر است قبل از اجراییه اقدام به دادخواست اعسار دهید تا مبلغ بصورت اقساطی پرداخت نمایید .