مواجهه حضوری با متهم به سرقت با وجود مدرک با چه هدفی انجام میگرد و چه تاثیری دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۸۰ #02134629

سلام
سرقتی از منزل ( ابزار الات ) انجام گرفته که توسط دوربین منزل روبرو نحوه ورود و خروج سارق ضبط شده است. شخصی در کوچه آمار ورود و خروج منزل رو گرفته و شخص دیگری با چادر زنانه سرقت را انجام داده است. چهره سارق به دلیل شب بودن و پوشیدن چادر زنانه کاملا واضح نیست ولی شخص آمارگیر شناسایی شده که در همان کوچه ساکن است و لحظه خبر کردن همدیگر تقریبا واضح است
الان روال شکایت و رسیدگی انجام گرفته و بدستور قضایی بعد از بررسی دوربین شخص امارگیر احضار (که مراجعه نکرد) و بعد جلب و ورود به منزل شده و در منزل وی لوازم سرقتی دیگری هم پیدا شده ولی از لوازم ما چیزی نبود بعد به ما اطلاع دادند برای مراجعه حضوری با متهم حاضر شویم که متهم کاملا انکار میکرد که با سارق ناشناس هیچ رابطه ای ندارد ولی بعضی جاها تو صحبت مشخص میشد که کار خودشون بوده مثلا تو کلانتری جلوی افسر تجسس گفت اگر یکی دو تا ابزار بوده خودم حلش میکنم که خود نوعی اعتراف محسوب میشه ولی سارق اصلی رو معرفی نکرد و خودش هم سابقه داره (سرقت و مواد) و مدام افسر ازش میخواست ازم رضایت بگیره که گفتم همه وسایل رو باید برگردونن در نهایت از اظهارات من و متهم امضا گرفته شد و احتمال زیاد آمارگیر هنوز بازداشته.
سوال اینجاست این مواجهه حضوری با چه هدفی انجام میشه و این نشون میده هنوز شک دارن که این سرقت با همکاری این شخص انجام شده یا مثلا با هدف رضایت و ... انجام گرفته ؟
سوال بعدی اینکه آیا این پرونده به آگاهی ارجاع داده میشود ؟
و اینکه این شخص هنوز میتونه انکار کنه که با سارق اصلی رابطه ای نداشته و مثلا همینجوری تو کوچه بوده و یهویی کنار هم افتادن ؟ (زمانی که سارق میاد جلوی خونه این شخص دیگه میره انگار ماموریتش رو انجام داده قبلش هم برای صدا کردن سارق تا سر کوچه میره و با هم بر میگردن سر جاش)؟

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
مواجهه حضوری بمنظور احقاق حق و اجرای عدالت است
مواجهه حضوری موجب شناسایی بهتر مجرم بوده و به اجرای عدالت کمک و مساعدت می نماید.