شخصی به مادرهمسرم اتهام دزدی زده ( دزدیدن طلاها) آیا بدون دلیل و مدرک می توانند به نتیجه برسند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۸ #02099392

حدود سه ماه پیش زن همسایه روبه روی ما ساعت یازده شب زنگ خانه ی مارو زد و از ما کمک خواست که شوهرش اورا کتک زده و بچه را میخواهد ببرد،مادرم به منزل آنها رفت و وساطت کرد که باهم اشتی کنن اما مرد زن را کتک زد و بچه را با خود برد،و زن از مادرم کمک خواست و اصرار کرد وسایل شخصی اش را در خانه ی ما بگذرارد و شب را خانه ی ما بماند تا فردا راهی خانه پدری قم شود،فردای ان روز ،زن به پزشکی قانونی رفت و از همسر خود شکایت کرد و از من و مادرم خواست به عنوان شاهد حضور داشته باشیم ما اظهارات خود را نوشتیم.یک ماه بعد این زن و شوهر غیرمنتظره اشتی کردند و مادر من را طبق ابلاغیه ای متهم به دزدی النگو و پول کردند( که همان شب دعوایشان از خانه ربوده شده زن گفت من از حال رفتم و مرد ادعا کرد که من چیزی را ندیدم چون بچه را بردم )،مادرم تمام ادعای انها را رد کرد و مامور تجسس در اگاهی پروندرو به جلسه دوم کشانده ،سوال من اینست که چگونه انها بدون مدرک و شاهد میتوانند دروغ خود را اثبات کنند و ما باید چه کنیم

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدون مدرک محکمه پسند هیچ ادعا و جرمی اثبات نخواهد شد. لذا بعد از بررسی موارد فوق قرار منع تعقیب به دلیل نبود دلایل صادر خواهد شد.

با سلام ووقت بخیر
برای اثبات هراتهامی باید دلایل و مدارک موثقی به مراجع قضایی اعلام کرد .اگر دلایل کافی نباشد و عنوان مجرمانه ای نباشد قرار منع تعقیب صادر میشود .