چه اعتراضی بزنم که رای به نفع من بشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۴ #02058989

با سلام همسرم قبل از ازدواج اعتیاد داشتند اما پنهان کردند و بعد من متوجه شدم با خانواده ایشان در میان گذاشتم اما کمک نکردند و خودم با کمک برادرم به کمپ ترک اعتیاد بردیم که خانواده ایشان جهت حفظ آبروی خانوادگی طی یک دوره ایشان رو مرخص کردند و بعد دوباره به اعتیاد روی آو‌ردن که در نهایت خانوادش گفتن ما میبریم خودمون ترکش میدیم که الان ۴ سال گذشته من و دخترم رو گذاشتن و رفتن حتی سراغ مارو نمیگیرن من درخواست طلاق دادم شاهد و پرونده از کمپ ترک اعتیاد که بستری بوده بردم اما قاضی پرونده رای دادن که مدارک و ادله شما کافی نمی باشد با این که همسرم اصلا در دادگاه حضور پیدا نکردند الان من چه جوری میتونم اعتراض بزنم لطفا راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام طابق ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی شما درخواست طلاق عسر وحرجی نمایید بدین صورت که باتوحه به این حدودا چهارسال است که روج زندگی مشترک را ترک کرده و همچنین هیچ نفقه ای به شما و فرزندانت پرداخت ننموده و استشهادیه ای دلالت بر این امر نوشته وضمیمه دادخواست نمایید

-- اگر اعتیاد زوج همچنان ادامه داشته باشد ممکن است از اعتراضتان نتیجه ای بگیرید در غیر اینصورت بهتر است ابتدا نسبت به ترک انفاق شکایت کیفری نموده و پس از محکومیت وی با استناد به رای عدم انفاق و همینطور مفارقت زوج درخواست طلاق نمایید .

سلام برای اینکه اقدام به طلاق کنین باید ابتدائا مهریه و نفقه را به اجرا بگذارید . کیفری ترک انفاق هم مطرح کنین . الزام به تهیه مسکن مناسب هم مطرح کنین . تقریبا باید از اهرم های فشار در خصوص همسرتون استفاده کنین تا از طریق محکومیت نفقه و ترک انفاق و البته بدهی مالی مهریه ، بتوانید در محکمه پرونده طلاق را به نفع خودتون بچرخونین . بنظرم نیاز به مشاوره حضوری و کامل و دقیق دارید تا کوچکترین اشتباهی صورت نگیرد
چنانچه رای بدوی صادر شده و نیاز به لایحه اعتراض دارید باید کمی تخصصی تر توی این مورد قدم بردارید