اضافه کردن پسوند به نام خانوادگی ممکن هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۵ #02031166

با سلام اسم بنده عسگر پیرسیاوش هست اصالتا اهل اردبیل هستم میخواستم پسوند اردبیلی رو به نام خانوادگیم اضافه کنم اما ثبت احوال میگه پسوند کلا ممنوع هست میخواستم بدونم راه دیگه ای هست و درصد موفقیتم داره ممنون میشم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ثبت احوال درست میگوید و در صلاحیت ثبت احوال است

باسلام
منع ی وجود ندارد ولی شرایط دارد چنانچه فامیلی مشخصی با همین پسوند را که قبلا در منطقه وجود داشته و فردی در اولویت استفاده از آن قرار دارد، متقاضی باید با اخذ اجازه محضری از فرد مورد نظر که حق تقدم با وی است، نام فامیلی خود را تغییر و فامیلی جدید انتخاب کند.

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

با سلام
دادخواست اضافه مردن پسوند را به طذثرفیت ثبت احوال از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت بفرمایید

دادخواست می بایست طرح نمایید تا موضوع توسط دادگاه بررسی شود