نامه پزشکی قانونی تا چه زمانی اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۰۶ #02009130

خانواده همسر من مدعی شده اند بخاطر ضرب و شتم من و همسرم سه مرتبه از پزشکی قانونی نامه گرفته اند.سوال من اینه که اون سه تا نامه تا چه زمانی اعتبار داره؟ و دوم اینکه تا چقدر قابلیت پیگیری خواهد داشت؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام صرف عدم احراز ضرب وشتم توسط مقام قضایی ،نامه پزشکی قانونی موید موضوع نیست اگر چه دریافت گواهی معرفی به پزشکی قانونی نیاز به طرح شکایت و نامه از کلانتری یا مقام قضایی می باشد بنابراین احتمال عدم طرح شکایت در این خصوص وجود دارد وگرنه طی چند مرحله به مدت متفاوت و طولانی امکان ابلاغ احضاریه جهت حضور در کلانتری یا دادسرا برای شما وجود داشت