اعلام کرده که من ثبات شخصیت ندارم و در زندگی خصوصی من دخالت کرده و به اداره کار ارائه نموده؛ چه اقدامی کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۶ #02002902

سلام و خسته نباشید
احتراما خواستار راهنمایی هستم کارفرما یک برگ سفید امضا در سال ۹۷ از من گرفته بود و در سال ۹۹ با نوشتن مطالب و امضای چند نفر که کارکردن مرا در کارگاه انکار کرده و شهادت داده اند و رابطه کارگری و کارفرمایی را انکار کرده اند به اداره کار ارائه داده است در حالیکه اداره کار ۴ سال کارکرد مرا احراز کرده و رای داده است و برگ استشهاد که کارفرما و چند نفر امضا کرده و کارکرد مرا انکار کرده اند و کارفرما در نامه کتبی اعلام کرده که من ثبات شخصیت ندارم و به مسایل شخصی و شخصیتی و زندگی خصوصی من دخالت کرده است و به اداره کار ارائه نموده است حالا در مورد این مسایل من چکار کنم خواهشمندم کمکم کنید
با تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
سوال مبهم و نامفهوم است.

اما اگر جرمی را به شما نسبت داده
یا
برگ سفید امضایی از شما اخذ کرده و سواستفاده نموده باشد‌
میتوانید علیه ایشان طرح دعوای کیفری بنمایید

درود
می توانید شکایت جعل و استفاده از سند مجعول ثبت نمایید.

با سلام
نسبت به این موضوع با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی ، شکایتی تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول مطرح نمایید .

بعید میدونم استفاده از چنین الفاظی در دفاع از پرونده فی مابین ارزش شکایت در دادسرا داشته باشه
بنظرم صلاح شما در این باشه که پیگیر پرداخت حق بیمه خود و دریافت کلیه حقوق مزایایی متعلقه شوید

درصورتی که برگه سفید بوده میتوانید درخصوص جعل از ایشان شکایت کنید . همچنین درخصوص سایر موارد بابت افترا میتوانید شکایت کنید