به هر کدام از فرزندان فروخته شود، ثمن اگر پرداخت نشود یا فیشی نباشد مشکلی ایجاد میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۳ #01993285

با سلام،
پدری میخواهد اموال (غیرمنقول اعم از آب و زمین کشاورزی) خود را به فرزندان خود قبل از ممات منتقل کند بهترین و محکمترین راه کدام است که فردا مدعی ( مثلا زن پدر ) پیدا نشود، املاک سند ثبتی ندارند
۱)صلح نامه : اگر در قالب صلح باشد چگونه و کجا امضا و و اثر انگشت تصدیق یا تا یید شود که فردا مشکلی نداشته باشد
۲) حبه: معوض یا غیر معوض باشد و چگونه؟
۳)بیع باشد؟ به هر کدام از فرزندان فروخته شود، ثمن اگر پرداخت نشود یا فیشی نباشد مشکلی ایجاد میشود و سوری محسوب میشه؟ چون ممکنه فرزندان مبلغ را نداشته باشند
اسناد عادی دردفترخانه گواهی امضا و تصدیق داده نمیشه راه کار چیه
اگه میشه راهنمایی بفرمایید ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام در زمان حیات هر شخصی میتواند هرنوع نقل و انتقالی نسبت ب اموال خود داشته باشد بنابراین در خصوص اموالی ک دارای سند رسمی هستند با مراجعه ب دفاتر ثبت اسناد نسبت ب انتقال رسمی املاک ب هرکدام از فرزندان اقدام کند در خصوص اموال قولنامه ای نیز بهترین گزینه صلح هست و حق فسخ نیز باید سلب و ساقط شود

بهترین گزینه صلح است و امضا ها در دفترخانه گواهی شود