آیا وجه التزام و خسارت تاخیر تادیه به شکلی که در متن قرارداد که عینا ذکر نمودم و در اظهارنامه نیز قید نموده ام صحیح است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۲۵ #01976984

باسلام و احترام ‏ حدود ۳ ماه پیش با شخصی آشنا شدم که قصد فروش چند مورد از وامهایی که ‏مختص امتیازات خانواده های شهدا و جانبازان میباشد را داشت لذا به قصد خرید یک وام ۲۰۰ میلیون تومانی از ایشان ‏اقدام به انعقاد قراردادی با موضوع قرارداد واگذاری امتیاز وام به مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان نمودم که طبق یکی از ‏بندهای آن مبلغ چهار میلیون تومان به ایشان پرداخت نمودم عین متن بند قرارداد ( طبق مفاد این قرارداد وام دهنده ‏متعهد به پرداخت مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان به وام گیرنده خواهد بود از تاریخ عقد قرارداد نهایتا ۲ ماه و درصورت عدم انجام موضوع ‏قرارداد فی مابین علاوه بر الزام جنابعالی به پرداخت مبلغ سیصد هزار تومان بعنوان وجه ‏التزام تا یوم الوصول مبلغ وام ‏از تاریخ ۹۹/۷/۱۱ با احتساب خسارت تاخیر تادیه مبلغ دویست میلیون تومان) لذا‏ ‏( اینجانب ) مبلغ ۴ میلیون تومان بعنوان امــانـت به وام دهنده پرداخت نمودم تا زمان واریز مبلغ وام و بعد از آن مبلغ ‏‏۴ میلیون تومان به مالکیت ایشان (وام دهنده) درخواهد آمد.‏ بعد از اتمام موعد و دو ماه بیشتر ایشان و پدرشان هر بار با یک بهانه عنوان مینمودند که درست میشود صبر کن که ‏منجر به ارسال اظهارنامه از طرف بنده بایشان گردید باین موضوع که با مانورها و گفته های متقلبانه و کذب اقدام به ‏کلاهبرداری و خیانت در امانت در حق اینجانب گشته اید و ظرف مدت ۵ روز پس از ابلاغ نسبت به انجام موضوع ‏قرارداد فی مابین اقدام نمایید در غیر اینصورت طبق قرارداد فی مابین علاوه بر الزام جنابعالی به پرداخت مبلغ سیصد هزار تومان بعنوان وجه ‏التزام تا یوم الوصول مبلغ وام ‏از تاریخ ابلاغ با احتساب خسارت تاخیر تادیه مبلغ دویست میلیون تومان باینجاب برابر ‏مقررات از طریق مراجع قضایی اقدام خواهم نمود بعد از آن و در پاسخ اظهارنامه بصورت علنی ادعا مینمایند که وامی در کار نیست و هیچ مبلغی نمیدهیم.‏ در پایان ضمن اعلام عذرخواهی فراوان بابت طولانی شدن سوال و گرفتن وقت ارزشمند حضرتعالی استدعا دارم بنده ‏را راهنمایی کنید که اکنون با این شرایط اقدام به شکایت با چه عنوانی بنمایم؟ خیانت درامانت و کلاهبرداری یا ‏تحصیل مال از طریق نامشروع و یا چه عنوانی؟ و اینکه ‏ ارداتمند و سپاسگزارم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام موضوع مطرح شده دارای جنبه کیفری نمیباشد اما جهت طرح دادخواست با موضوع خواسته به شکل صحیح باید قرارداد مطالعه شود

بنظر نمی رسد شکایت کیفری موضوعیت و وجاهت قانونی داشته باشد البته حقوق قانونی شما محفوظ و قابل مطالبه است . قبل از اقدام متن قرارداد باید بررسی شود .

باسلام
جهت دریافت پاسخی دقیق نیاز به مطالعه ی قرارداد هست لیکن با توجه به تو ضیحات داده شده نهایت میتوانید دادخواست دهید.

سلام، جرمی واقع نگریدیده و می توانید دادخواست مطالبه وجه به انضمام خسارت تاخیر تادیه تنظیم نمایید

مطالعه تنها بخش کوچکی از قرارداد میتواند موجب تفسیر غلط شود، برای پاسخ به شما باید قرارداد کامل مطالعه و بررسی شود

جرمی محقق نشده است دادخواست حقوقی مطالبه وجه تنظیم نمایید.

بله .و چون تعهد صـرفا درخصـــوص مبلغ وجه التزام ناشی از عدم تعهد پیش بینی شده در قرارداد را شرط تخلف و ضمانت عدم ایفای تعهد قرار داده اید میتوانید نسبت به اصل خواسته و وجه التـــزام ،دادخواست تقدیم نمایید.