کشف گوشی هوشمند پنهانی زوجه به همراه ۲ سیم کارت فعال، چگونه از طریق قانونی پیگیری شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۰ #01975082

چنانچه بطور اتفاقی موضوع مذکور حادث گردد و سوابق خرید مربوط به یکسال گذشته باشد، آیا نیاز به گزارش گیری تخصصی و حقوقی میباشد؟ آیا شاعبه استفاده غیر مجاز از هر جهت مطرح نمیشود؟ آیا انتظار وجود اعتماد و اطمینان قبلی، موجه است؟ آیا توجیه چنین رخدادی، توهین به شعور زوج نیست؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
صرفا با پیدان کردن گوشی اضافی و یا سیمکارت فعال از همسر خود نمیتوان در دادگاه بر علیه همسر اقامه دعوی نمود مگر اینکه ادله کافی بر روابط نامشروع با دیگران در دست داشته باشید که از دادگاه بررسی و پرینت مکالمات این سیمکارت ها تقاضا نمایید .

در صورت وجود ادله کافی برای انتساب جرم به زوجه می توانید به اتهام رابطه نامشروع علیه ایشان اقامه دعوا کنید.