چگونگی تهیه استشهادنامه برای طلاق زوجه به علت عسر و حرج را لطفا بیان کنید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۷ #01936120

باسلام‌ و عرض ادب
اینجانب مدت شش‌ سالست که ازدواج نموده‌ام ‌‌که‌ از این ‌مدت ‌سه ‌سالست ‌به ‌دلیل‌ عدم ‌توان ‌تحمل‌ چنین‌ شرایطی ‌به ‌منزل ‌پدرم‌ بازگشتم‌ و متاسفانه ‌از بدو تشکیل ‌زندگی ‌مشترک
متوجه ‌عدم‌ پای ‌بندی ‌همسرم ‌به ‌حفظ ‌شئونات ‌و حیثیت ‌خانوادگی ‌شدم ‌‌از قبیل ‌رفیق ‌بازی، کبوتر بازی، سوء رفتارش‌ همراه ‌با توهین‌ و تهمت ‌ و خود زنی
و... تا اینکه ‌به ‌اتهام ‌معاونت ‌‌و مشارکت‌ در قتل داماد دوستش‌ ۲۲ ماه ‌بازداشتش‌ کردند که ‌الان ‌با
قرار وثیقه ‌دو میلیارد تومانی ‌موقتا آزاد است ‌که متاسفانه ‌یکسال‌ بیشتره ‌حکمش ‌( ۴۰ سال ‌حبس ) قطعی ‌نشده ‌است ‌که ‌تمام ‌این ‌موضوعیات‌ را خانواده‌اش ‌از بنده ‌پنهان‌ کردند که ‌قبلا ‌‌هم ‌در زندگیمان‌ دخالت ‌‌شدید میکردند. من ۹۵ درصد مشکل ‌با همسرم ‌اخلاقی ‌ و عدم ‌تفاهم ‌و ناسازگاری
در زندگی ‌مشترک ‌ و عدم ‌تعادل‌ روحی‌ و رفتاری‌ همسرمه! و حتی‌ حاضر شدم ‌توافقی ‌ازش‌ جدا بشم
اما... حالا به ‌بنده‌ گفتند باید استشهادنامه ‌تهیه کنی‌ ‌اما نمیدانم‌ چگونه‌ و به ‌چه ‌دلایل ‌موفقیت‌ آمیز در دادگاه؟ ! ممنون ‌میشم ‌راهنماییم‌کنید‌وببخشیداگه طولانی‌شد.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

استشهاد باید مبنی بر تایید شهود بر شرایط شما می باشد. شهود باید تایید کنند شما دارای چه مشکلاتی هستید که عسر و حرج اثبات و طلاق صادر شود.

خانم عزیز با تنظیم استشاهدیه محلی و با تقدیم دادخواست به خواسته عسر و حرج در دفتر خدمات قضایی اقدام کنید ولی توصیه می کنم قبل از تقدیم دادخواست عسروحرج اول دادخواست نفقه و شکایت ترک انفاق بدین پس از محکومیت و قطعی شدن حکم اقدام به دادخواست عسر و حرج بدین درضمن شهود خود مینی ادعای را به دادکاه معرفی کن