محاسبه میزان دیه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۸۳ #01928566

سلام خسته نباشید.
خواستم بدونم دیه ضرب و شتم چقدر میشه. ۱. جراحت دامیه زیر چشم چپ که اثر جراحت پس از التیام باقی مانده است تبصره ۴ ماده ۷۰۹ ق.م.ا... منطقه خراشیدگی روی زانوی چپ حارصه. منطقه خراشیدگی پشت دست راست حارصه. منطقه کبودی ساعد راست. منطقه کبودی قاعده گردن در طرف راست. کبودی قدامی میانی بازوی چپ. کبودی قدامی تحتانی بازوی راست. کبودی گونه چپ صورت. که در حد مطلوب التیام یافته اند . ممنون میشم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نرخ دیه کامله برای سال ۹۸مبلغ ۲۷۰ میلیون تومان تعیین شده جرح حارصه در سر و گردن معادل یک صدم دیه کامله و در سایر نقاط بدن معادل نیم درصد دیه کامله است و جرح دامیه معادل دو درصد دیه در صورتی که در سر و گردن باشه و در سایر نقاط بدن معادل یک درصد کبودی در سرو گردن معادل سه هزارم و در سایر نقاط بدن معادل یک و نیم هزارم میباشد با این توضیح که یک درصد دیه ۲۷۰۰۰۰۰ تومان و یک هزارم ۲۷۰۰۰۰ تومان میشود محاسبه کن