با وکالتی که دارم میتونه مثلا بعد یک سال بگه من حقوق مالی را میخوام؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۵۹ #01890337

باسلام من به خانم حق طلاق داده بودم الان رفته طلاق داده و در پرونده نوشته شده با حق طلاق ولی با طلاق زوجه شد الان با هم توافقی تموم شد الان از وکالت درطلاق که بلاعزل بوده استفاده نشده راحت تر بگو معلوم نیست چجوری اصلا طلاق گرفتیم سوالم اینه الان کلا تمام شده با وکالتی که دارم میتونه مثلا بعد یه سال بره بگه من حقوق مالی را میخوام درصورتی که رای نوشته نمیخواد و بذل کرده و عده هم تمام شده

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
موضوع وکالت در طلاق ، پس از صدور حکم طلاق و جاری شدن صیغه طلاق وکالت مذکور منفسخ میشود.

وکالت با طلاق از اعتبار ساقط می شود

سلام, اگر در دادگاه حقوق مالی خودشون رو بخشیدند که مجددا نمیتونن اقدام کنند و حقوق مالی زن ارتباطی به وکالت در طلاق ندارد.

درود
وکالت در طلاق که به زوجه اعطا شده دیگر ارزشی ندارد و اگر در قبال طلاق بذل نموده و عده نیز تمام شده رجوع به مابذل نیز ممکن نیست.

وکالت بعد از طلاق فسخ شده و اعتباری نخواهد داشت معهذا با توجه ب اینکه بذل مهریه در رای طلاق نیز مکتوب شده امکان مطالبه مهریه وجود نخواهد داشت

با توجه به اینکه موضوع وکالت که طلاق بوده انجام شده دیگر این وکالتنامه اثر قانونی ندارد

با سلام و احترام دوست عزیز یکی از مواردی که وکالت از بین می رود انجام موضوع وکالت یا منتفی شدن انجام آن است در مورد شماهم همین مصداق را دارد و وکالت شما فقط برای وکالت در اعمال حق طلاق بوده و طلاق نیز صادر شده است احتمالا طلاق شما توافقی بوده است و از نوع خلع بوده که مهریه را بخشیده است و چناتچه این موضوع در رای نیز قید شده باشد زوجه دگر نمیتواند مهریه خود را مطالبه کند موفق و پیروز باشید _صلاح الدین عالمی