آیا اجراییه مهریه را میتوان به عنوان ضمانت در دادگاه کیفری به اجرا گذاشت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۲ #01883061

سلام
من با دامادم زد و خورد کرده و ممکن است من محکوم به پرداخت دیه شوم و ضمانت فعلی من فیش حقوقی یک همکارم است، دخترم اجراییه مهریه گرفته برا ۳۰ سکه و میگوید ضمانتم را تغییر بدهم با مهریه ایشان.
آیا این روش عملی و خوبی است برای جلوگیری از جلب و توقیف اموال من و پرداخت دیه احتمالی از این منبع مهریه؟ آیا راه حل بهتری شما سراغ دارید؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر چنین چیزی مسموع نیست
اگر دخترتان پروانه کسب داشته باشد و یا فیش حقوقی میتواند کفالت نمایند و در صورت رجوع به کفیل ایشان ا مطالبات تهاتر نماید

جابجایی کفیل فقط برای دارندگان فیش حقوقی یا پروانه کسب انجام میشود و دادسرا کفالت و جایگزینی دختر شما بواسطه اجراییه مهریه را قبول نخواهد کرد. صرف اجراییه دلیل دارایی شخص نیست چه بسا اجراییه به هر دلیلی متوقف یا ابطال گردد.مگر اینکه ایشان صرفنظر از اجراییه کارمند و یا از کسبه بوده و یا پروانه و جواز کسب داشته باشد.

با سلام و درود

قرار تامین اخذ شده از شما کفالت است که در صورت موافقت دادسرا یا دادگاه تنها به تامین نقدی قابل تغییر است و از آنجایی که سکه ها نقد نشدند لذا تبدیل آنها در این مورد ممکن نیست

با سلام
با توجه به ماهیت حقوقی وکیفری پرونده ها لذا این امر از طریق قانونی به این معنا که قرار کفالت شما با مهریه دخترتان تعویض شود قابل اجرا نخواهد بود مگر اینکه دو طرف بر تهاتردرخارج از دادگاه رضایت بدهند وپروندها مختومه گردد که قابل اجرا خواهد بود