مجازات مصرف و حمل ۳ گرم و نیم شیشه چقدر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۲ #01838147

چند وقت پیش ۳ گرم و نیم شیشه ازم گرفتن، که قاضی ۵۰ میلیون قرار صادر کرد خواستم بپرسم چقدر مجازات داره. البته گفتم که برای مصرف خودم هست

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، مجازات در این مورد بر حسب نظر مرجع قضایی که صرفا استعمال مواد مذکور بوده و یا حمل می باشد متفاوت خواهد بود؛ و ممکن است صرفا ارجاع به مراکز درمانی اعتیاد و یا محکومیت به جزای ‌نقدی ، شلاق تعزیری و حبس نیز شامل گردد؛ توصیه‌ می شود در این پرونده از حضور وکیل متخصص جهت کاهش اضرار بهره ببرید؛ موفق باشید.

هشت میلیون تا بیست میلیون ریال جریمه نقدی و دوتا پنج سال حبس و سی تا هفتاد ضربه شلاق

باعرض سلام و عرض ادب خدمت شما
در خصوص میزان مجازات قانونی حمل و نگهداری سه و نیم گرم شیشه با عنایت به صدور کیفرخواست از سوی دادسرای عمومی و انقلاب، دادگاه انقلاب به عنایت به بندهای ماده ۸ قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر مصوب در صدور حکم مجازات حبس یا جزای نقدی یا شلاق تعزیری و همچنین در استفاده از نهادهای ارفاقی مثل تعلیق و تعویق میزان مجازات ارتکابی با عنایت به محتویات پرونده و شخصیت متهم اتخاذ تصمیم می نماید