آیا به دلیل محکومیت های همسرم که منجر به تعلیق شده است می توانم درخواست طلاق بدهم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۲ #01760505

سلام
شوهر من قاضی بود قبل ازدواج برای رابطه نامشروع میگیرنش وتعلیق میشود دوسال با من ازدواج میکند و برائت میگیرد میرود سرکار ، منو رها می کندو‌تهمت میزند که بعد یه سال من مهریه میذارم اجرا و شکایت میکنم باز تعلیق میشود، من میتونم بخاطر تعلیق شدن دادخواست طلاق بدهم ؟ چه دادخواستی بدم وتحت چه عنوانی؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
شرایط طلاق زن منوط به داشتن وکالت درطلاق و یا توافقی بودن طلاق و یا اثبات شرایط عسرو حرج می باشد پیرو صحبت شما میتونید استناد کنید به شرایط عسرو حرجتون و پذیرش این مورد بستگی به نظر قاضی پرونده دارد بابت برونده رابطه نامشروع برائت خوردن و برای مهریه هم ایشون اعسار داده درسته ؟ پذرش شایط عسرو حرجتون برای اعسار بستگی به نظر قاضی پرونده دارد .