با قبول امضای وکالت تام بدون عزل، چه اختیاراتی به وکیل داده خواهد شد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۳۰ #01703087

با قبول امضا وکالت تام چه اختیاراتی به وکیل داده میشه؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قابل عزل بودن یا نبودن وکیل یکی از خصوصیات وکالت اعطایی است و ارتباطی به اختیارات وکیل ندارد.
اختیارات وکیل را شما در متن وکالت بیان و تصریح میکنید.

دراین صورت حق عزل موکل ساقط میشود .در وکالتنامه باید حدود وضوابط وکالت قید شود وکیل درچه اموری هست

با سلام.
بستگی به مفاد وکالت نامه دارد. در صورتی که وکالت بلاعزل باشد، شما حق عزل وکیل ندارید.معمولا ضم امین و وکیل از شما ساقط می‌شود. در اکثر وکالت نامه های تام شخص وکیل می‌تواند هر گونه تصرف و انتقال به هر نحو در ملک و... داشته باشد.
این موارد از باب تمثیل می باشند و بسته به مورد شما می‌تواند متفاوت باشد.

باسلام
با وکالت بلاعزل دیگر حق عزل وکیل نخواهید داشت
با دادن وکالت تام الاختیار تمامی اختیارات را در مورد موضوع به ایشان واگذار میکنید
بهتر است حدود اختیارات وکیل قید گردد

سلام.
۱درخصوص اختیارات وکیل باید مفاد وکالتنامه بررسی شود
۲.با اعطا این وکالت به وکیل .اصولا عزل وکیل ممکن نیست (مگر در شرایط استثنایی)
۳.بنابراین اعطا این وکالتنامه مگر در شرایط ضروری (و فقط به شخص مورد اعتماد )پیشنهاد نمیشود

اختیارات در وکالتنامه درج میشود

با سلام نوع اختیارات بستگی به مفاد وکالتنامه دارد و اگه بلاعزل باشد نمیتوان وی را عزل نمود