من به ایشون رضایت دادم ولی ایشون میگه روی پرونده اسم نزاع دسته جمعی گذاشتن و تا پول ندین من رضایت نمیدم؛ چکار باید کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۸ #01702854

اگه کسی علیه من شکایت کنه مبنی بر ضرب و جرح ولی گواهی پزشکی قانونی نداشته باشه و محکوم بشه و دوباره اعتراض کنه و گواهی پزشکی قانونی بگیره با اینکه من حتی دست هم روش بلند نکردم ولی بینی چطور میتونم ثابت کنیم خودزنی کرده واینکه ایشون تو سی ان جی کار میکنن و من فقط بقیه پولم رو خواستم و ایشون با لگد منو انداخت زمین من به برادرم زنگ زدم بیاد ماشینمو ببره الان از هر دو ما شکایت کرده مبنی بر ضرب د جرح و توهین و تهدید و هر چقدرم قاضی دستور داد دوربین حایگاه رو نیاوردن که ثابت بشه ما کاری باهاش نداریم الان من به ایشون رضایت دادم ولی ایشون میگه روی پرونده اسم نزاع دسته جمعی گذاشتن و تا پول ندین من رضایت نمیدم.اصلا برادرم بعد از دعوا اومد.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف ادعای ایشان مثبت موضوع شکایت نخواهد بود لذا وی باید با رایه دلایل متقن بتواند اتهام وارده به شما اثبات نماید شما نیز می توانید موضوع اتهام را انکار نمایید

با درود
باید دلایل محکمه پسند ابراز دارند.
اگر خودزنی نموده اند تقاضا نمائید موضوع جهت تشخیص به پزشک قانونی ارجاع شود.

به دوربین تاکید کنید واگربرادرتان رضایت نداده یااصلا شکایتی نکرده شکایت کنه

روی نحوه اثبات جرم کار کنید خصوصا بحث دوربین و در صورت لزوم بگید برادرتون هم شکایت جدید مطرح کنه

درود
اگر مدارک ایشان کافی نباشد شکایت ایشان به جایی نمی رسد.

با سلام
در صورت فقدان ادله کافی پرونده باید بسته شود . مقتضی است ضمن دفاع از این موضوع تقاضای ارجاع شاکی به واسطه خودزنی به پزشکی قانونی نمایید تا خودزنی اثبات شود .

باتوجه به عدم وجود ادله و مدارک طبق گفته های شما جرم انتسابی را انکار کنید . همچنین توصیه میشود جهت دفاع بهتر ار کمک وکیل بهره بگیرید