این یکماه زندان بعد از بیست سال در سابقه من هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۴ #01697445

سلام. خواهشا یه راهنمایی منو بکنید که از استرس دارم میمیرم! راستش بیست سال پیش جرم سرقت لاستیک ماشین برادرم رو که دو قلو هستیم و معتاد هستم ایشون رو بخاطر شباهت ظاهری به گردن گرفتم چون سابقه دار بودن و اگر اینبار میرفتن سه سال راحت میرفتن زندان. حدود یکماه فکر کنم زندان افتادم بعد آزاد شدم. خواستم بپرسم الان که میخوام استخدام سپاه بشم و سوی پیشینه میخوان این یکماه زندان بعد از بیست سال در سابقه من هست؟ میترسم برم عدم سوی پیشینه بگیرم.....

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ..
گواهی عدم سوء پیشینه شما با مشکلی مواجه نخواهد بود وسابقه قبلی مشمول مرور زمان شده است وپاک شده ودر سیستم نشان داده نمی شود

سلام سوء پیشینه کیفری بعد از گذشت زمان از سابقه شما پاک خواهد شد. برای جرائمی مثل سرقت تا حدود یکسال حبس تعزیری معمولا کمتر از دو سال از تاریخ صدور حکم از سابقه شما حذف خواهد شد/.