آیا هیات مدیره ساختمان به اتفاق می تواند هزینه شارژ ساختمان را افزایش دهد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۴۱ #01681372

با سلام
یا برای ساختمان اضافه نمودن مبلغ باید به توافق اکثر مالکین برسد ؟ واینکه هزینه خرید وسایل جانبی ساختمان ( مثلا موتور برق برای ساختمان ) صرفا به مظر هیات مدیره ساختمان باشد بقیه ساکنین ملزم به اجرا هستند ؟ سوم اینکه اگر مبلغی به عنوان هزینه عمرانی مثلا صرف گل کاری و جمن مصنوعی بیرون ساختمان(پیاده رو خیابان و..) که جز ساختمان نیست بشود حتی اگر اکثریت موافق باشند و یک نفر مخالف قابل وصول است ؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اکثریت موافقت کنند قابل وصول است

با درود
در این زمینه نظر اکثریت اعضا ملاک است

سلام و عرض ادب
باید جلسه برگزار کرده و با رای اکثریت اقدامات لازم صورت گیرد .

بایستی در جلسه ای که کلیه مالکین مشارکت دارند مورد تایید قرار گیرد

سلام هر تصمیمی اکثریت مالکین اتخاذ می‌شود

با درود. هر تصمیمی باید با آرای اکثریت مالکین بیش از نصف مساحت مجتمع مسکونی قطعی و اجرا شود

باسلام باید در جلسه ای که کل مالکین هستند برگزار وسپس تصمیم گیری وصورتجلسه شود