خودروی خریده شده، از عرض برش داره؛ چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۴ #01661829

سلام ماشینم سمند از عرض برش داره کارشناس رنگ میگه اتاق نصف شده یه تیکه دیگه گذاشتن از معامله ما ۷۲ ساعت میگذره تا الانم ۱۰ م خرجش کردم میخواستم بدونم میتونم کاری انجام بدم. شکایتی چیزی؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر شما از این موضوع اطلاعی نداشته اید و در قراردادخرید خود اختیار فسخ معامله را از خود اسقاط ننموده اید می توانید :
یا درخواست فسخ معامله را بدهید
یا مطالبه ارش نمایید یعنی مطالبه تفاوت قیمت سالم و معیوب اتومبیل را
و برای این کار لازم است اظهارنامه ای به فروشنده ارسال کنید و چنانچه توجهی ننمودند فورا با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود دادخواست تنفیذ و اعلام فسخ معامله یا مطالبه ارش تقدیم نمایید ا
لبته در صورت امکان بهتر است در صورت امکان کار خود را با توافق حل و فصل کنید

اگر خودروی خریداری شده دارای عیبی باشد که فروشنده بیان نکرده است و یا اگر بعد از معامله مشخص و معلوم شود که مبیع معیوب بوده ، مشتری مختار است کالا را قبول کند با اخذ ارش ( مبلغ ما به التفاوت کالای سالم و معیوب ) یا معامله را فسخ نماید . در واقع برای فسخ یک معامله باید طرفین شرایط فسخ را داشته باشند که در قانون مدنی شرایط و یا خیاراتی که می توان با استناد به آن ها قرارداد را فسخ نمود بیان شده است . و همچنین در قراردادها بندی با عنوان خیارات وجود دارد .
یکی از خیارات بیان شده در قانون خیار عیب است بدین صورت که اگر کالای خریداری شود که معیوب بوده و استفاده از آن غیر ممکن باشد و یا ارزش مال کاسته شود مشتری با استناد به خیار عیب اختیار فسخ معامله را دارد .
خریدار می تواند با تنظیم و ارسال اظهارنامه و سپس دادخواست فسخ معامله از طرف خریدار به لحاظ معیوب بودن مبیع را به دادگاه درخواست نماید .

با سلام
اگر در متن مبایعه نامه کلیه خیارات را از شما ساقط نکرده باشند میتوانید به دلیل فریب در معامله (تدلیس ) و یا خیار عیب سریعا اقدام نمایید