ایا منم میتونم ازش شکایت کنم بابت سالهایی که مجانی توی خونه پدرم نشست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۶ #01644583

سلام. پدربرزگ خدا بیامرزم یه زمین داشت که مشکلات دادگستری داشت. برادر بزرگترم از من امضا گرفت که اگر بتونه مشکلات زمینو حل کنه به عنوان پورسانت ۲۰ درصد از حق ارثمو بگیره. من امضا دادم و شش سال گدشت و مشکلات زمین حل شد و فروش رفت. الان به دلایل اقتصادی پشیمون شدم که چرا ۲۰ درصد قبول کردم دیگه چیزی نمیمونه که واسه خودم. اونم میخاد بره از من شکایت کنه. ایا به همین راحتی میتونه ازم بگیره. در ضمن برادرم سی سال توی خونه پدرم نشست و اجازه نداد منم وقتی ازدواج کردم بشینم. ایا منم میتونم ازش شکایت کنم بابت سالهایی که مجانی توی خونه پدرم نشست؟؟ پدرم شش ساله فوت کردند. و این خونه پدری هنوز انحصار ورثه نشده...

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام
تعهد به پرداخت ۲۰درصد از سهم الارث همچنان بر ذمه شماست .
اجرت المثل ایام تصرف برادر در سالهای بعد از فوت پدر به شما تعلق میگیرد .

ضمن اهدای سلام و احترام
تا هنگامی که مرحوم پدرتان زنده بوده نمیتوان تقاضایی کرد اما برای سالهای پس از فوت پدرتان میتوانی دادخواستی به خواسته مطالبه اجرت المثل ایام تصرف و خسارات دادرسی از طریق دفاتر خدمات قضایی تقدیم دادگاههای عمومی حقوقی نمایید