مطالبه حقوق کارکرده، توسط زوجه از زوج قانونی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۷ #01624341

در مباحثات زن و شوهری که هردو کارمندند، زن غالبا میگوید که حقوق چند ساله مو ازت میگیرم و باید بدی شوهر هم میگوید حقوق من یا شما برای امرار معاش خرج زندگی مون شده، منم بابت اشتغال شما سختی رفاهی دارم ( مثل گرسنه رفتن سر کار، نگهداری بچه ها و...)
حال در این موارد آیا حق با زن است؟

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تبصره ماده ۳۳۶ قانون مدنی عمل زن را مستحق اجرت می داند بله زن می تواند اجرت المثل کار های انجام شده را مطالبه کند

سلام
، حقوقی که زن بابت اشتغال خود تحصیل می کند متعلق به خود وی است و می‌تواند آن را در خانه هزینه نکند اما چنانچه قبلا آن را هزینه کرده است و قصد باز پس گرفتن آن را داشته و به قصد تبرع و مجانی هزینه نکرده است امکان استرداد آن وجود دارد