میشه الان با اون دست نوشته و شاهد شکایت کرد و پول و گرفت؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۱ #01620961

بابای من ۴.۵ سال پیش بوشهر برای یه شرکت کار کردن و قرار داد ندارن اما یه دست نوشته دارن که اون موقع ۱۰۰ تومن طلبکار شدن و پولشونو نمیدن...
باید همون بوشهر شکایت کرد درسته؟؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله محل استقرار کارگاهی که در آن کار انجام شده از لحاظ صلاحیت مرجع

سلام
پدر شما میتواند از طریق دفاتر خدمات قضایی شهرتان اقدام به ثبت دادخواست نماید ولی رسیدگی به دعوی مذکور در صلاحیت شورای حل اختلاف بوشهر است .

پدرتان میتواند از طریق مراجعه به دفاتر خدمات قضائی شهر خودتان دادخواست مطالبه ی وجه به استناد دست نوشته مذکور بدهد اما رسیدگی به این دعوی در صلاحیت شورای حل اختلاف بوشهر خواهد بود

سلام بله از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی کنید ولی رسیدگی در بوشهر خواهد بود

امکان طرح دعوی به استناد برگه مذکور وجود دارد . پدر شما میتواند از طریق دفاتر خدمات قضایی شهرتان اقدام به ثبت دادخواست نماید ولی رسیدگی به دعوی مذکور در صلاحیت دادگستری یا شورای حل اختلاف بوشهر است .

بله مطالبه وج بوشهر می باشد

با سلام بله محل انجام تعهد بوشهر بوده است .دادخواست مطالبه وجه را به یک استشهادیه تکمیل کنید