امکان حذف توضیحات از شناسنامه من و پدرم هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۴۵ #01617796

وقت بخیر
پدرم وقتی من ۱ ساله بودم پسوند فامیلیمون رو حذف کرد ولی در توضیحات شناسنامه من و پدرم هست
ولی خواهرم توضیحات را ندارد

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر توضیحات هویت شماست

سلام و احترام.

می توانید به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید و درخواست تعویض شناسنامه تان را نمایید. طبق قانون، در صورتی که شناسنامه تان تعویض شود، موارد درج شده در توضیحات شناسنامه قبلی در شناسنامه جدید نوشته نمی شود و بدون توضیحات خواهد بود.

تعویض شناسنامه در هر یک از حالات زیر صورت می گیرد:

۱- تعویض شناسنامه های نمونه قدیم دراجرای قانون ثبت احوال

۲- تعویض شناسنامه های نمونه جدیدمستعمل.

۳- تعویض شناسنامه ناشی‌از اجرای احکام صادره از محاکم دادگستری، تصمیمات متخذه هیاتهای حل اختلاف ، آرای صادره از کمیسیونهای تشخیص سن یا مصوبات نام خانوادگی .

۴- تجدید شناسنامه پس از رسیدن فرد به سن ۳۰ سالگی جهت تعویض عکس .

۵- تعویض شناسنامه پس از رسیدن فرد به ۱۵ سال تمام

موفق و پیروز باشید.