چطوری میتونم مانع شوم که کل خونه به مزایده گذاشته شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۳۲۰ #01614922

سلام و عرض ادب. من و همسرم یک حیاط سه دونگ سه دونگ داریم الان ترک خانه کرده و قصد جدایی دارد و شکایت کرده که از منزل بیرون انداختم الان ثبت اسناد و شهرداری عدم افراز داده و قصد مزایده دارند من در آن خانه ساکن و کار قالی بافی میکنم و قصد فروش و توان خرید ندارم الان قاضی میتونه کل خونه رو به مزایده بزاره من چطوری میتونم با چه راهکاری نزارم کل خونه به مزایده بره و فقط سه دونگ اون به مزایده بره.ممنون جواب بدید

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

استاد اگه ارزش اون ۲۵۰ میلیون باشه بره مزایده تقریبن به حساب تجربه شما چقدر میشه قیمت خونه؟من کدام راه بهتر است اگر قیمت رو به نرخ روز بگن طرف من کدام راه بهتر است برای برداشتن کل خونه بعد مزایده چقدر ارزش پولی خونه پایین میاد؟ و اگر من اعتراض کنم چه مدت رای به عقب میوفته تا بتونم پول جور کنم

با سلام و احترام
طبق قانون کل آن ملک به مزایده گذاشته می شود و شما یا می توانید در مزایده جهت خرید شرکت کنید با توجه به شرایط مزایده بالاترین قیمت پیشنهادی و یا با شریک خود توافقی نمایید

با سلام و احترام
باید توافقی موضوع را پیش ببرید

متاسفانه راهی, نیست باید تواقق کنید یاخودتان بخرید

سلام
وقتی برای ملک رای عدم افراز صادر شده باشد و دادگاه دستور فروش آن ملک را داده باشد کل ششدانگ فروخته می‌شود و پول حاصل از فروش به نسبت مالکیت تقسیم می گردد و راهی برای اینکه شما جلوی دستور فروش دادگاه را بگیرید وجود ندارد و فقط خودتان میتوانید جزو خریداران باشید.